Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για το παλαιό Νοσοκομείο!

Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για το παλαιό Νοσοκομείο!

κατάλογος

Xωρίς να λέει τίποτα επί της ουσίας…

Καθώς η υπόθεση του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου το οποίο παραμένει σε εγκατάλειψη πήρε μεγάλη έκταση (το ρεπορτάζ του agriniotv μεραδόθηκε σήμερα απο το star) το υπουργείο Υγείας εξέδωσε την  γενικόλογη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η χρήση του κτηρίου σχετίζεται με τις αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία και θα το χρησιμοποιήσει. Η ανακοίνωση:
Κατόπιν επικοινωνίας του εκπρόσωπου Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Φώτη Ιγνατίου, με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου μετά από σχετικά δημοσιεύματα, πρέπει να γίνει γνωστό ότι η μεταφορά του νοσοκομείου σε νέο κτήριο πραγματοποιήθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο. Στις εγκαταστάσεις του παλαιού νοσοκομείου παραμένει ένας αξονικός τομογράφος ο οποίος αναμένεται, το αμέσως προσεχές διάστημα, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η διοίκηση του Νοσοκομείου διαβεβαιώνει ότι ο αξονικός τομογράφος φυλάσσεται και συντηρείται όπως ακριβώς προβλέπεται.

Η αιτία της καθυστέρησης της μεταφοράς του αξονικού οφείλεται σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους και αναμένεται να γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα. Σε ό,τι αφορά, τέλος, την χρήση του κτηρίου σχετίζεται με τις αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία και θα το χρησιμοποιήσει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.