Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Παρουσίαση του ηλιακού τρίκυκλου που σχεδιάστηκε από φοιτητές στο Αγρίνιο!

Παρουσίαση του ηλιακού τρίκυκλου που σχεδιάστηκε από φοιτητές στο Αγρίνιο!

trikykloΣτο παρακάτω βίντεο, η ομάδα φοιτητών που σχεδίασε και κατασκεύασε το ηλιακό τρίκυκλο, σας παρουσιάζει ένα αναλυτικό βίντεο το οποίο ξεκινάει από την ιδέα και καταλήγει στην εφαρμογή του οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την άνετη οδήγηση και την αμιγώς ηλεκτρονικούμενο κινητήρα του (5οο Watt) , τη μέγιστη ταχύτητα του 30 χιλιόμετρα την ώρα, με μέγιστη διαδρομή 25χμ χωρίς φόρτηση, έχει περιόριστη αυτονομία για πόλεις σαν το Αγρινίο που έχει ελάχιστες υψομετρικές διαφορές.

Με άλλα λόγια μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να πηγαίνει στο Παναιτώλιο η στην Καμαρούλα ή την Νεάπολη π.χ. και να μην καίει ούτε ευρώ βενζίνη!

Η παραπάνω ομάδα φοιτητών δεν θα αρκεστεί εκεί βέβαια. Σχεδιάζει να δημιουργήσει τετράτροχο όχημα, όπου θα είναι ο ιδανικός μεταφορέας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες στις παραλίες, όπως οι ίδιοι αναφέρουν!

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του:

Στο βίντεο εμφανίζονται εκ μέρους της ομάδας δημιοιργίας οι φοιτητές: Ψυλλάκης Γεώργιος,  Φιλιανάκης Νικόλαος, Παταρόκας Βαλάντης, Χανδόλιας Αλέξανδρος

Solar Tricycle v2.0 by SIMULAB
For more information visit: www.simulab.gr
Agrinio, Greece, 2014

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.