Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ανατροπή: Το κτίριο του Oργανισμού Καπνού στον δήμο Αγρινίου

Ανατροπή: Το κτίριο του Oργανισμού Καπνού στον δήμο Αγρινίου

Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση

Ράπισμα στην Περιφέρεια για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση.

Μια από τις ειδήσεις που επεφύλασσε ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός στησημερινή συνέντευξη Τύπου, είναι πως χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης πήρε πίσω την απόφαση για παραχώρηση του κτιρίου της οδού Μακρή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Υπέγραψε πλέον την παραχώρησή του στο δήμο Αγρινίου θέτοντας το ζήτημα στο σωστό του πλαίσιο.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Προ εβδομάδας η Περιφέρεια ανακοίνωσε πως το πενταόροφο κτίριο της οδού Μακρή στο Αγρίνιο, όπου παλαιότερα στεγαζόταν ο Οργανισμός Καπνού της παραχωρήθηκε με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη για τις ανάγκες στέγασης Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ).

Η είδηση αυτή εξέπληξε και ενόχλησε τον δήμο Αγρινίου που διεκδικεί το κτίριο από το 2007 ώστε να αξιοποιηθεί για το συμφέρον των δημοτών του. Χθες τελικά ο Κώστας Σκανδαλίδης αφού αντιλήφθηκε το δίκαιον των θέσεων του Αγρινίου που του εξέφρασε ο Π.Μοσχολιός, άλλαξε απόφαση και υπέγραψε την παραχώρηση του στο δήμο Αγρινίου. Δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη έαν είχε υπογράψει η απλώς αποφασίσει την παραχώρηση στην περιφέρεια, ωστόσο η εξέλιξη αποτελεί τουλάχιστον επικοινωνιακό ράπισμα για τους ιθύνοντες της .

Την εξέλιξη ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αγρινίου που επισήμανε πως “κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τον δήμαρχο της  πως θα αξιοποιηθεί σωστά η δημόσια περιουσία της πόλης”. Ο δήμος Αγρινίου στοχεύει στην άμεση αξιοποίηση του κτιρίου στο οποίο έχει ήδη προβεί σε εργασίες καθαρισμού.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η απόφαση αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.