Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Ανδρέας Μακρυπίδης: Δεν έχω καμία σχέση με offshore

Ανδρέας Μακρυπίδης: Δεν έχω καμία σχέση με offshore

ImageHandler.ashxΑκολουθώντας το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», με τίτλο: «Ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη!…», ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέας Μακρυπίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με αφορμή τον τιτλο της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», που δημοσιεύει έγγραφο της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΟΕ προς την Επιτροπη Κεφαλαιαγοράς, όπου περιλαμβάνεται και το όνομά μου, δηλώνω τα εξής:
Είναι επιβεβλημένος -και εκ μέρους μου ευπρόσδεκτος- ο έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας και αποτελεί στοιχείο της δημοκρατικής λειτουργίας.
Δεν έχω καμία σχέση με OFFSHORE εταιρείες ούτε με τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό και η περιουσιακή μου κατάσταση, στο σύνολό της, είναι δηλωμένη αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος και στις δηλώσεις του Πόθεν Έσχες.
Επιθυμώ την άμεση επίσπευση και ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας.

Ανδρεας Μακρυπίδης»

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιωργος Κ.

    Για να γίνει πλήρης έλεγχος και να μην μας δουλεύουν, θα πρέπει να καταγραφεί η περιουσία με την είσοδό του στο δημόσιο, μέχρι σήμερα. Όλοι οι άλλοι έλεγχοι είναι φούμαρα για να μας δουλεύουν…. Καληνύχτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.