Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανυπότακτο Αγρίνιο: Όλοι σήμερα στις 6:30 στην Πλατεία Δημάδη

bdb1c11623cea568a44204b0720daed1Ανακοίνωση του Ανυπότακτου Αγρινίου:

Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ καλεί όλους τους αγρινιώτες και τη νεολαία της πόλης να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική συγκέντρωση που οργανώνει το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα της πόλης, στις 6:30 το απόγευμα στη Πλατεία Δημάδη.
Η νεοναζιστική εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να σπέρνει την τρομοκρατία με την χθεσινή κυνική και θρασύδειλη ομολογία της ανάληψης της ευθύνης από τον αρχιεπιτελάρχη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Η υπόδικη Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται σήμερα την όξυνση της κρίσης και τη φτώχεια του λαού για να αποπροσανατολίσει την οργή των εργαζομένων από την πραγματική αιτία της δυστυχίας του.
Το ποιοι είναι, πότε νικήθηκαν (δείτε εδώ), καθώς και με ποιες πλάτες οι ηττημένοι «ταγματασφαλιστές» συνέχισαν να προδίδουν, να εξορίζουν και να βασανίζουν το δημοκρατικό λαό της χώρας μας, το γνωρίζουμε πολύ καλά σε αυτή την πόλη.
Η υπεράσπιση των συμφερόντων των μεγαλοεφοπλιστών, η δημιουργία δουλεμπορικού σωματείου στη Ζώνη, η από κοινού επίθεση με τα ΜΑΤ στην πορεία ενάντια στην εργοδοτική δολοφονία των 4 εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ, οι δηλώσεις Μιχαλολιάκου ότι «η ρήξη σήμερα θα ήταν εγκληματική ενέργεια σε βάρος του έθνους», η υποστήριξη του «ευρώ με σκληρούς όρους» και της Ευρώπης-φρούριο των πολέμων, των πογκρόμ και των φραχτών που πνίγει χιλιάδες πρόσφυγες στα σύνορά της.
Στην προσπάθειά τους αυτή έχουν πάρει θάρρος από το γεγονός ότι παρ’ ότι η ηγεσία τους είναι υπόδικη απολαμβάνει ιδιαίτερης εύνοιας από την πολιτεία και το δικαστικό σύστημα.
Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ξεκαθαρίζει ότι η πάλη ενάντια στο φασισμό και τον νεοναζισμό είναι παράλληλα  αγώνας ενάντια στην Καλλικρατούμενη αυτοδιοίκηση, στις πολιτικές παλιών και νέων μνημονίων, της Ε.Ε. και των κυβερνήσεών της, της φτώχειας, του αυταρχισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Είναι αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των καταπιεσμένων και  έχει  σαν βασική και απαραίτητη πτυχή την υπεράσπιση των προσφύγων και των μεταναστών.
Αυτός ο αγώνας είναι η μόνη τιμή, που αρμόζει στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.