Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αν θέλετε αντιμνημονιακό γιατί αλλάξατε τον Σταμάτη;

Αν θέλετε αντιμνημονιακό γιατί αλλάξατε τον Σταμάτη;

ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΟ χώρος της Nέας Δημοκρατίας αντιμετωπίζει  το ίδιο πρόβλημα στο Αγρίνιο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η ονοματολογία περιστρέφεται γύρω από ελάχιστα πρόσωπα, ουσιαστική αντιπολίτευση δεν ασκήθηκε, μηχανισμοί υποστήριξης του όποιου υποψηφίου δεν υπάρχουν. Φυσικά ο υποψήφιος θα βρεθεί στο παραπέντε των εκλογών, αν και οι περισσότεροι υποψιάζονται ποιος θα είναι…   

Ωστόσο κάτι που διακινείται προκαλεί θυμηδία. Ότι δηλαδή κάποιοι θέλουν να είναι υποψήφιοι αλλά δεν θέλουν χρίσμα από το κόμμα για να μην κατηγορηθούν ως φιλομνημονιακοί . Και όταν ακούγεται αυτό γεννάται η απορία: Για ποιον λόγο ουσιαστικά εκδιώξανε τον Σταμάτη από επικεφαλής της παράταξης;  Αν θυμόμαστε καλά λοιπόν τον αλλάξανε γιατί  επέμενε αντιμνημονιακά όταν το (πρώην) κόμμα του έκανε στροφή 180 μοιρών. Του είπαν επί της ουσίας «φύγε γιατί είσαι εκτός γραμμής» .

«Αν θέλετε αντιμνημονιακό λοιπόν τον έχουμε» (ίσως) θα σκέφτηκαν κάποιοι νεοδημοκράτες που προσφάτως στη Συγγρού υπέδειξαν ως καταλληλότερο υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου τον… Δ.Σταμάτη.  Όταν το άκουσαν στη Συγγρού έφριξαν. Δεν ξέρουμε όμως πως ο Σταμάτης βλέπει ένα τέτοιο ενδεχόμενο… Μιας ανεξάρτητης δηλαδή και  αντιμνημονιακής  υποψηφιότητας που θα έχει τη σιωπηλή στήριξη της ΝΔ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.