Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Απεργία των Μέσων Ενημέρωσης την Πέμπτη- χωρίς ροή το agrinionews.gr

κατάλογοςΠανελλαδική απεργία κήρυξε η ΠΟΕΣΥ για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 (από 06.00 της Πέμπτης 28/1 έως της 06.00 της Παρασκευής 29/1) σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και στα Γραφεία Τύπου, διεκδικώντας την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων του κλάδου και τη διασφάλιση των πόρων τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας κάλεσε όλους τους δημοσιογράφους, να συμμετέχουν στην 24ωρη με τα ακόλουθα αιτήματα:
• Την διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
• Την διασφάλιση του αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης.
«Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια για την κατάργηση της αυτονομίας και αυτοτέλειας των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, της δήμευσης των αποθεματικών τους και την κατάργηση του βασικού τους εσόδου, του αγγελιοσήμου και φυσικά δεν πρέπει να πάψει να χρηματοδοτεί το ασφαλιστικό των εργαζομένων στον Τύπο», ανέφερε η ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε.
Το agrinionews.gr συμμετέχει στην απεργία και για το λόγο αυτό από 06.00 της Πέμπτης 28/1 έως της 06.00 της Παρασκευής 29/1 δεν θα έχει ροή δημοσιογραφικής ενημέρωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.