Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Απογοητευμένος ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τριχωνίδας

Απογοητευμένος ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τριχωνίδας

Επιστολή διαμαρτυρίας

Mε επιστολή του προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τριχωνίδας ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου εκφράζει την απογοήτευσή του για τη μη εκτέλεση των συνταγών του Ταμείου του, “με αποτέλεσμα την μη χορήγηση Φαρμάκων στους ιατρούς, καθώς και σε όλους τους ασφαλισμένους του ΤΣΑΥ”.« Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο» υπενθυμίζει ο Ιατρικός Σύλλογος προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο ζητώντας “να είμαστε ενωμένοι και να μην δημιουργούμε εντάσεις που δεν πρέπει”.Αναλυτικά η επιστολή:

Προς τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και τα μέλη του  Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας

Θέλουμε να σας εκφράσουμε την απογοήτευση όλων των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου για την τακτική  που ακολουθεί ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας τους τελευταίους μήνες για την μη εκτέλεση των συνταγών του Ταμείου μας, με αποτέλεσμα την μη χορήγηση Φαρμάκων στους ιατρούς, καθώς και σε όλους τους ασφαλισμένους του ΤΣΑΥ.

    Φυσικά και κατανοούμε το δίκαιο αίτημά σας(μη καταβολή των χρεών από το ΤΣΑΥ),άλλωστε το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί ιατροί, αλλά ουδέποτε ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου πήρε απόφαση α συστήσει στα μέλη του την μη παροχή υπηρεσιών στους ασφαλισμένους του ΤΣΑΥ.

            Θεωρούμε ότι όλοι οι ασφαλισμένοι του ΤΣΑΥ (ιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, κτηνίατροι) αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς τα ίδια προβλήματα, αλλά είναι  απαράδεκτο να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου.

            Γνωρίζουμε άλλωστε ότι οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι γειτονικών πόλεων, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δέχονται κανονικά και εκτελούν συνταγές.

            Παρακαλούμε να επανεξετάσετε το θέμα άμεσα γιατί πρέπει σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές να είμαστε ενωμένοι και να μην δημιουργούμε εντάσεις που δεν πρέπει.

            Να σας θυμίσουμε άλλωστε ότι: « Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ      Γ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.