Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Αποδοτική η συνεργασία Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου και Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου

epaggelm katartisi 1040x527 exodosΕνημέρωση από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π.Μεσολογγίου και το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου σχετικά με την υλοποίηση προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων για την περίοδο 2014 -2015

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος και το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου πήραν την έγκριση για την οργάνωση 9 προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις για την περίοδο 2014 -2015.
Η επιτυχής συνεργασία των δύο αυτών φορέων συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αφού συνδιοργάνωσαν 6 προγράμματα ΛΑΕΚ για το έτος 2012 και 7 προγράμματα ΛΑΕΚ για το 2013. Τα προγράμματα αυτά όταν θα πραγματοποιηθούν πέρα από το επιμορφωτικό πλαίσιο που αναβαθμίζει τους εργαζομένους, έχουν αποφέρει συνολικά την τελευταία τριετία το ποσό των 110.000 ευρώ στους εργαζόμενους και 11.000 ευρώ στους καθηγητές της περιοχής που θα αναλάβουν το εκπαιδευτικό κομμάτι των προγραμμάτων.
Ενημερωτικά δε για να αντιληφθούμε το μέγεθος της επιτυχίας μας σας πληροφορούμε ότι ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών πήρε την έγκριση για να διοργανώσει μόνο 6 προγράμματα ΛΑΕΚ.
Μέσω των προσραμμάτων αυτών εξασφαλίζονται, για τουλάχιστον μια πενταετία, η βιωσιμότητα των δύο συνδικαλιστικών οργάνων του τόπου μας τα οποία πρωτοστατούν στις τοπικές διεκδικήσεις της πόλης μας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι.Π.MΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.