Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Αποκαταστάθηκε η ζημιά στο αντλιοστάσιο της Σταμνάς

t_antl-krepenisΜέσα σε τρεις μέρες αποκαταστάθηκε η ζημιά από τη μεγάλη κλοπή  στο αντλιοστάσιο ύδρευσης της τοπικής κοινότητας Σταμνάς του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.

Η αποκατάσταση της ζημιάς από τη ΔΕΥΑ Μεσολογγίου ανήλθε στις 8.500 ευρώ. Θυμίζουμε πως οι δράστες, που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν χαλκό έκλεψαν τον μετασχηματιστή του αντλιοστασίου, κατέστρεψαν τους πίνακες, τα καλώδια κλπ .

Το καλό είναι πως η αποκατάσταση της ζημιάς έγινε σχετικά γρήγορα, αναλογικά πάντα με το μέγεθός της. Όπως βέβαια σχολιάζει και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Χρήστος Καπελάρης,” το κόστος της ζημιάς οι κάτοικοι θα το καταλάβουν όταν έρθει ο επόμενος, “φουσκωμένος” λογαριασμός του νερού”.

Σύμφωνα δε με τον ίδιο, ανάλογες ζημιές από τους “κυνηγούς χαλκού” έχουν προκληθεί και σε αντλιοστάσια άλλων τοπικών κοινοτήτων όπως στον Αϊ Γιώργη, στο Ευηνοχώρι και στην Κατοχή. “Η ζημιά που έχει προκληθεί από τέτοιου είδους κλοπές σε όλα αυτά τα χωριά πρέπει να είναι μεγαλύτερη κι από 50.000″σχολιάζει ο πρόεδρος της Σταμνάς στο agrinionews.gr.

 Η ταλαιπωρία του τελευταίου τριημέρου πάντως δεν ήταν λίγη για τους κατοίκους, που κουβαλούσαν νερό από τις δυο βρύσες του χωριού για να μη χρειάζεται να προμηθεύονται συνεχώς εμφιαλωμένα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.