Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Από την αποκάλυψη του agrinionews στην εκπομπή “Μίλα”

Από την αποκάλυψη του agrinionews στην εκπομπή “Μίλα”

Για τον Αγρινιώτη που βρήκε  τη μητέρα του 30 χρόνια μετά μέσω facebook

To προ καιρού αποκλειστικό θέμα του agrinionews.gr (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) για τον Αγρινιώτη που ξαναβρήκε τη μητέρα του μέσω του facebook έκανε στη συνέχεια το γύρο του ελληνικού διαδικτύου μέχρι που σήμερα κατέληξε στην εκπομπή «Μίλα» του STAR
Ο αγρινιώτης φιλοξενούμενος στην εκπομπή αναφέρθηκε σε κάποια στοιχεία της υπόθεσης που σε γενικές γραμμές είχε περιγράψει το agrinionews.gr.
Ανέφερε ο 35χρονος ότι μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα του, γεγονός που του στοίχισε πολύ ψυχολογικά. Ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για να την γνωρίσει ξεκίνησε όταν μια μέρα δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας στο facebook από μία άγνωστη κοπέλα στην ίδια περίπου ηλικία με αυτόν.” Ήταν πολύ όμορφη, μου κίνησε την περιέργεια και δέχθηκα” είπε στην εκπομπή. Όπως ανέφερε η κοπέλα του είπε ότι είναι από το Βόλο και εκείνος της έγραψε και ότι η μητέρα του κατάγεται από εκεί.”Πώς την λένε;” τον ρώτησε, αυτός απάντησε και η κοπέλα έκπληκτη του είπε “Μα αυτή είναι η θεία μου”. Ο 35χρονος έπαθε σοκ. Αντάλλαξε τηλέφωνα με την ξαδελφη του και αμέσως μετά βρέθηκε με τη μητέρα του, την οποία έχει να δει από τα παιδικά του χρόνια καθώς μετά το χωρισμό της με τον πατέρα τους, τους είχε εγκαταλείψει. “Εγώ ήμουν παγωμένος στην πρώτη μας συνάντηση” είπε και ευχήθηκε να μπορέσει να καλύψει τώρα μαζί της κάτι από το χαμένο χρόνο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.