Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Αρχαία Πλευρώνα: μουσική βραδιά αφιερωμένη στο φεγγάρι

Photo 20150724135834412Η «Διέξοδος» όπως κάθε χρόνο με την πανσέληνο του Ιουλίου διοργανώνει μία μουσική βραδιά αφιερωμένη στο φεγγάρι.

Φέτος σε συνεργασία με την Εφορεία ΑρχαιοτήτωνΑιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος παρουσιάζει στην Αρχαία Πλευρώνα μια εκρηκτική συναυλία από τουςString Demons – Δαίμονες των εγχόρδων.

Ο πολυβραβευμένος βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η δεξιοτέχνης βιολονίστα ΛυδίαΜπουντούνη μετά από μια πορεία μουσικών σπουδών, βραβεύσεων, ηχογραφήσεων, τηλεοπτικών εμφανίσεων και παραστάσεων σε πολλά μέρη, αίθουσες και μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού (Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία)αλλά και συναυλιών στο «Ηρώδειο», «Historia de unAmor» και στο «Mέγαρο Μουσικής Αθηνών» προσέρχονται στο Μεσολόγγι μετά από πρόσκληση του Κοινωφελούς Πολιτιστικού Οργανισμού «Διέξοδος» για μια συναυλία στην Αρχαία Πλευρώνα με κομμάτια που καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία ηχοχρωμάτων και διάφορα στυλ μουσικής και παιξίματος.

Από Heavy metal μέχρι λαϊκά , από κλασσικά μέχρι εκκλησιαστικούς ύμνους καιπαραδοσιακά και από ρεμπέτικα μέχρι Rock αλλά και ό,τιάλλο φαντάζεται ο νους κάτω από το φώς του ολόγιομου φεγγαριού.

Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο στο Αρχαίο Θέατρο Πλευρώνος.

messolonghinews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.