Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Αρχαιρεσίες στην Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

Αρχαιρεσίες στην Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

 Ιστορική-Αρχαιολογική-ΕταιρείαΠρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση  – Εκλογές της Ιστορικής  Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας. 

Σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού της Εταιρείας και την από 16 Φεβρουαρίου 2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται τα μέλη της Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:
1)    Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα 2013/2016.
2)    Παρουσίαση πορίσματος Ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης της Εταιρείας για την περίοδο 2013/2016.
3)    Εκλογή 7 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και 3 μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Η συνέλευση συγκαλείται για την 9η Μαρτίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα «Τάκη Μελισσηνού» της Εταιρείας (Αναστασιάδη 2- Αγρίνιο) με συμμετοχή των ταμειακά τακτοποιημένων μελών. Η τακτοποίηση των ταμειακών υποχρεώσεων μπορεί να γίνεται μέχρι την ημερομηνία και ώρα σύγκλισης της συνέλευσης.
Η κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνεται στα γραφεία της Εταιρείας μέχρι την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 6.00μ.μ
Επειδή για την διαπίστωση απαρτίας απαιτείται το 50% συν ένα των μελών  σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η συνέλευση θα γίνει οπωσδήποτε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο χωρίς άλλη ειδοποίηση. Οι υποψηφιότητες στην περίπτωση αυτή θα μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου ώρα 9.00 μ.μ.

Αγρίνιο 23 Φεβρουαρίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ                                   ΔΑΝΑΗ ΚΟΥΖΕΛΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.