Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

"Βίκτορ ή τα παιδιά στην εξουσία" από τη Θεατρική Ομάδα των Φοιτητών της Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου.

"Βίκτορ ή τα παιδιά στην εξουσία" από τη Θεατρική Ομάδα των Φοιτητών της Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου για τρίτη συνεχή χρονιά παρέχει την ουσιαστική του υποστήριξη στην Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα των Φοιτητών της Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου που παρουσιάζει το έργο του Ροζέ Βιτράκ «Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία»
Ο Βίκτορ, εννιάχρονο παιδί, με καρδιά αγνή και πνεύμα ενήλικο, παρατηρεί τον κόσμο των μεγάλων, κυριεύει την εξουσία και γίνεται τιμωρός του. Εκπληκτικός παίχτης, βρίσκει άσφαλτα το αδύνατο σημείο των αντιπάλων και τους αφήνει μόνο αφού τους αναγκάσει να ορμήσουν μόνοι τους προς τη γελοιοποίησή τους, την τρέλα ή το θάνατο.
Η σκηνοθεσία είναι της Αθηνάς Διαμαντοπούλου, η μουσική του Κωνσταντίνου Σμπόνια, τα σκηνικά του Νίκου Βελτσίστα, οι φωτισμοί του Σπύρου Μερεγκλίτση και ο ήχος του Δημήτρη Παπαδάκη.
Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 16 Μαΐου, την Κυριακή 17 Μαΐου και τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.
Η παραγωγή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των : ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου – Θεατρικής Ομάδας Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου Η είσοδος είναι ελεύθερη .

Από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.