Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Βίντεο: Δείτε πώς είναι εσωτερικά το σώμα μας (με τη βοήθεια μαγνητικού τομογράφου) όταν κάνουμε σεξ!

Βίντεο: Δείτε πώς είναι εσωτερικά το σώμα μας (με τη βοήθεια μαγνητικού τομογράφου) όταν κάνουμε σεξ!

ImageHandlerΌλοι ξέρουμε πώς νιώθουμε όταν παίρνουμε ή δίνουμε ένα φιλί, όταν βρισκόμαστε πολύ κοντά στον σύντροφό μας ή όταν κάνουμε σεξ – Όμως, αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι τα εσωτερικά όργανα του σώματός μας εκείνες τις «ιδιαίτερες» στιγμές;

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο δείχνει αυτό που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξαναδεί! Στο εκπληκτικό βίντεο απεικονίζονται τα εσωτερικά όργανα ενός ζευγαριού, όπως τα καταγράφει ένας μαγνητικός τομογράφος την στιγμή που φιλιούνται, που χαϊδεύει ο ένας τον άλλον ή που κάνουν σεξ.

Ο τομογράφος καταγράφει με ακρίβεια τις αναπνοές του ζευγαριού, τις κινήσεις των πνευμόνων και κάθε εσωτερικού οργάνου τους, από τη στιγμή που το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα γαλλικό φιλί μέχρι την πλήρη συνουσία.

Στον μαγνητικό τομογράφο δημιουργούνται κινούμενες εικόνες με τη βοήθεια ισχυρών μαγνητικών πεδίων που αλληλεπιδρούν με τα πρωτόνια μέσα στο σώμα μας.

Οι εικόνες είναι πραγματικά εκπληκτικές καθώς μας αποδεικνύουν ότι η ένταση που εμείς αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια των ερωτικών μας στιγμών δεν είναι μόνο ψυχολογική, αλλά και σωματική και σε αυτή συμμετέχουμε «ψυχή και σώματι»!

www.protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.