Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Βελτιώνεται η πρόσβαση στα ορεινά του Θέρμου

Βελτιώνεται η πρόσβαση στα ορεινά του Θέρμου

po-staraka-konstantaras-oreino-thermo2

Τα μηχανήματα του δήμου Θέρμου χαλικοστρωνουν τον δρόμο στην Αμβρακια, ενώ από τη Δευτέρα μεταφέρονται και μηχανήματα της Περιφέρειας με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη κας Χριστινας Σταρακα να συνδράμουν ώστε να καλύτερη πρόσβαση σε όλο τον ορεινό όγκο, ενημερώνει ο δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σήμερα.

Σήμερα μάλιστα η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε τον ορεινό δήμο Θέρμου. Στο Αργυρο Πηγαδι, το ποιο ορεινό χωριό του δημου ,εγινε σύσκεψη με την συμμετοχή των προέδρων, μελών του δημοτικού συμβουλίου ,εκπροσώπων φορέων και των Προϊσταμένων των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν.Παππα και Ν Καχριμανη. Αποφασίστηκε μηχανήματα της Περιφέρειας και του δήμου να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών στους δρόμους Διπλατανου, Αργύρου Πηγαδιού ,Κοκκινοβρυσης και Αμβρακιας. «Ευχαριστούμε την Περιφερεια για την μεγάλη βοήθεια», αναφέρει ακόμη η δήμαρχος Θέρμου στην ανακοίνωσή του.

po-staraka-konstantaras-oreino-thermo1 po-staraka-konstantaras-oreino-thermo3 po-staraka-konstantaras-oreino-thermo4 po-staraka-konstantaras-oreino-thermo5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.