Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Βράβευσαν Παναιτωλικό οι Αιτωλοακαρνάνες της Θεσσαλονίκης

Βράβευσαν Παναιτωλικό οι Αιτωλοακαρνάνες της Θεσσαλονίκης

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Παναιτλωικού βραβεύτηκε χθες το μεσημέρι σρτο χώρο του
«Remezzo» στην Καλαμαριά από το σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων της Βόρειας Ελλάδας. Τιμητικές πλακέτες παρέλεβαν εκ μέρους της διοίκησης, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο γενικός διευθυντής, Γεράσιμος Μπελεβώνης.
Στην εκδήλωση οι Θεσσαλονικείς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Απόστολος Σαββουλίδης και Κλήμης Γούναρης, που τίμησαν την φανέλα του Παναιτωλικού, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Περιφεριεακής Διοίκησης Μακεδονίας Θύμιος Σώκος, που έχει καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Καλαμαριάς Γιάννης Αβραμίδης, αλλά και ο βετεράνος δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ Γιάννης Λογοθέτης και πολλοί φίλαθλοι του Παναιτωλικού.
Ο Φώτης Κωστούλας ευχαρίστησε για την τιμή που έγινε στην ομάδα του και ανέφερε ότι «τέτοιες πρωτοβουλίες συλλόγων ενδυναμώνουν τις προσπάθειές μας για να συνεχίσουμε την επιτυχή πορεία μας».
Ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, αφού είπε ότι και ο ίδιος προέρχεται από το χώρο του αθλητισμού ως καθηγητής φυσικής αγωγής, εξέφρασε την εκτίμησή του στους ανθρώπους που διατηρούν τα ιδανικά και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι». Πρόσθεσε ότι ένα τέτοιο παράδειγμα δίνουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και σημείωσε: «Τα ίδια ιδανικά χαρακτηρίζουν και τους ανθρώπους της δικής μας ομάδας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που μετά από πολλές δοκιμασίες ξαναμπαίνει σε μια επιτυχή πορεία, έχοντας στο πλευρό του και τον δήμο Καλαμαριάς.»
Ο πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Βόρειας Ελλάδας Νίκος Δημαράς δήλωσε:
«Αισθανόμαστε δικαιολογημένη υπερηφάνεια για την πορεία της ομάδας και την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς, που φύγαμε από την Αιτωλοακαρνανία εδώ και αρκετές δεκαετίες έχουμε έναν λόγο παραπάνω για να είμαστε κοντά της, αφού είναι η μόνη ομάδα της Δυτικής Ελλάδας, από την νότια Ήπειρο μέχρι την Καλαμάτα, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία».
Τέλος, ο ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Θύμιος Σώκος υπογράμμισε:«Σε μια εποχή, κατά την οποία το ελληνικό ποδόσφαιρο δοκιμάζεται από σκάνδαλα στημένων αγώνων και από αδιαφάνεια, είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός να εμφανίζεται μια ομάδα της ελληνικής περιφέρειας και να έχει τόσο επιτυχημένη πορεία, με εξαιρετικές αθλητικές υποδομές και με ανθρώπους που έχουν ως μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτέλεια και την προσφορά. Ένας από αυτούς είναι ο σημερινός πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για συνέχιση των επιτυχιών».

www.metrosport.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.