Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Νέα εξ οικείων βέλη για τον δήμαρχο Ξηρομέρου

Καταγγελίες από τον Βασίλη Μουρκούση
O B.Moυρκούσης (ΦΩΤΟ xiromeronews)

Νέο σοβαρό χτύπημα για την παράταξη του δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα  Σαμαρά αποτελεί η στάση του  Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλη  Μουρκούση  που καταγγέλλει το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου για την εξαίρεση της Δημοτικής ενότητας Αλυζίας από τις χριστουγεννιάτικες παιδικές γιορτές. Ο δημοτικός σύμβουλος της  Αλυζίας που αρκετές φορές έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Πυθαγόρα Σαμαρά βάλλει κατά της δημοτικής αρχής υποστηρίζοντας (στην ανακοίνωση του που δημοσιεύει το xiromeronews.blogspot.gr) πως  είναι απαράδεκτος ο σχεδιασμός για τις  γιορτές  των Χριστουγέννων καθότι αποφασίστηκε να γίνουν εκδηλώσεις στον Αστακό και στις Φυτείες, αγνοώντας παντελώς τα παιδιά της ενότητας  της  Αλυζίας προσθέτοντας  μάλιστα πως σε  ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα παραστεί στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου.

Πέραν του ζητήματος αυτού καθ΄αυτού ενδιαφέρον έχει ότι ο κ.Μουρκούσης ουσιαστικά επιλέγει να έρθει σε ρήξη με τον Π.Σαμαρά λίγες μάλιστα μέρες πριν την περίοδο των αλλαγών σε πρόσωπα που αναμένεται τα προβούν οι δήμαρχοι. Η στάση του επιβεβαιώνει πως ο δήμαρχος Ξηρομέρου έχει απωλέσει τον έλεγχο της παράταξης του που μετρά πολλές παραιτήσεις από τη δημοτική αρχή και δέχεται εξ΄οικίων νέα βέλη όπως αυτά του Β.Μουρκούση. Αναλυτικά η δήλωση Μουρκούση που στρέφεται κατά της συζύγου του κ.Σαμαρά και αντιδημάρχου Κωνσταντίνας Σαμαρά  :

Ανακοίνωση Βασίλη Μουρκούση
       Σαν πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβούλιου και πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Αλυζίας, καταγγέλλω ως απαράδεκτο τον σχεδιασμό για τις  γιορτές  των Χριστουγέννων για τα παιδια του Ν.Π.Δ.Δ   του Δήμου Ξηρομέρου.
       Που με απόφαση της προέδρου κας Κωνσταντίνας Σαμαρά και του Διοικητικού Συμβούλιου  αποφάσισαν να γίνουν στον Αστακό και τις Φυτείες , αγνοώντας τα παιδιά της ενότητας  της  Αλυζίας.
       Φαίνεται για εσάς ότι οι μαθητές της Αλυζίας είναι «παιδιά ενός κατώτερου θεού»
          Σας συνιστώ να επανεξετάσετε και να αξιολογήσετε την κατάσταση προκειμενου να γίνει και στην Αλυζία εκδήλωση για τα παιδιά.
      Σε ένδειξη διαμαρτυρίας Δεν θα παραστώ στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.
Bασίλης Μουρκούσης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου Δήμου Ξηρομέρου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.