Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Για μπάνιο με το λεωφορείο

Τουρλίδα

Τουλάχιστον 1.300 άτομα ημερησίως επιλέγουν να κάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια μετακινούμενα με λεωφορεία. Διαβάστε ποιοι είναι οι θαλάσσιοι προορισμοί της Αιτωλοακαρνανίας ,και ποια είναι η παραλία που επιλέγει κάθε ηλικία όταν μετακινείται με λεωφορείο.

Την στιγμή που το θερμόμετρο συνεχώς ανεβαίνει, πολλοί συμπολίτες μας επιλέγουν μια συμφέρουσα και εξυπηρετική λύση για να κάνουν μια δροσερή απόδραση, επιλέγουν να μετακινούνται με λεωφορεία για τα καλοκαιρινά τους μπάνια.

Οι προορισμοί για θαλασσινά μπάνια, που ξεκίνησαν από της 16 Ιουνίου και θα διαρκέσουν ως και τις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι η Αγ. Τριάδα, ο Λούρος, η Τουρλίδα και η Λευκάδα, ενώ ο καθένας επιλέγοντας να μεταφερθεί με λεωφορείο εξοικονομεί χρήματα καθ’ ότι οι τιμές ,κατά μέσο όρο, για τους προορισμούς της Αιτωλ/νίας είναι 4,00 ευρώ. Η Τουρλίδα είναι προορισμός για όλες τις ηλικίες, αλλά η πλειοψηφία είναι από 35 ετών και άνω. Τα πρωινά δρομολόγια για την Τουρλίδα επιλέγονται περισσότερο από άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω. Τα λασπόλουτρα της Αγ. Τριάδας κατά μέσο όρο σε καθημερινή βάση τα επισκέπτονται 150 άτομα ενώ στην Τουρλίδα πηγαίνουν καθημερινά σε όλα τα δρομολόγια συνολικά 200 άτομα. Μεγάλη αύξηση παρατηρείται και στον Λούρο, ο οποίος είναι προορισμός για 500 περίπου άτομα, επίσης σε καθημερινή βάση. Η αθρόα συμμετοχή είναι από όλο το φάσμα του δήμου, από την πόλη του Αγρινίου, το Καινούργιο, το Δοκίμι, την Αβόρανη, την Καμαρούλα, το Παναιτώλιο, τα Τριαντέικα.

Πέραν όμως του γεγονότος ότι το εισιτήριο είναι χαμηλό και υπάρχει η ευελιξία επιβίβασης – αποβίβασης από πολλά σημεία ικανοποιητικό στοιχείο, για τον κόσμο που επιλέγει να κάνει τα μπάνια του μετακινούμενος με λεωφορείο, είναι ο χρόνος αναμονής για το μπάνιο. Το ενδιαφέρον για την Λευκάδα που τα δρομολόγια γίνονται Σαβ/κα και η απόδραση είναι ολοήμερη είναι πολύ μεγάλο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επιλογής μεταξύ των πολλών παραλίων του νησιού. Το εισιτήριο είναι μόλις 10 ευρώ και ο χρόνος διαμονής αγγίζει σχεδόν τις 9 ώρες σε όποια παραλία του νησιού επιθυμεί ο καθένας να καθίσει ή ακόμη και αν επιλέξει το κέντρο του νησιού. Στους προορισμούς εντός της Αιτωλ/νίας ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του ο κάθε λουόμενος είναι μεταξύ 2 και 3 ωρών, εξαρτάται βέβαια ο προορισμός και το δρομολόγιο.

Ο κ. Ανδρέας Βαβούλης δηλώνει: “Οι τιμές που παρέχουμε στους επιβάτες είναι αρκετά οικονομικές και συμφέρουν. Η εξυπηρέτηση στην επιβίβαση αποβίβαση από πολλά σημεία, βοηθάει τον κόσμο. Προσφέρουμε ποικιλία σε παραλίες όπως είναι ο Λούρος, η Τουρλίδα, η Λευκάδα”.

 

Κων/νος Χονδρός- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-www.sinidisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.