Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Kέρδισε τις εντυπώσεις η ρυθμική γυμναστική της ΓΕΑ

Kέρδισε τις εντυπώσεις η ρυθμική γυμναστική της ΓΕΑ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, απόγευμα. Το Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» είναι κατάμεστο από πλήθος κόσμου. Γονείς, παππούδες, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί έχουν κατακλύσει τις κερκίδες.

Τον αγωνιστικό χώρο έχουν καταλάβει τα παιδιά του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με τις εντυπωσιακές πολύχρωμες στολές  τους για τη γιορτή λήξης της περιόδου 2011-2012.

Το πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με χορούς, μπάλες, σχοινάκια, κορδέλες, στεφάνια, κορύνες και περιλαμβάνει μια επιλεγμένη ποικιλία από τις ασκήσεις και τη δραστηριότητα της χρονιάς που πέρασε.

Ο Πρόεδρος της ΓΕΑ Χρήστος Θετάκης, με μια σύντομη προσφώνηση καλωσορίζει τους γονείς και τους κηδεμόνες και τους ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία που είχαν με την δασκάλα τους Αλεξάνδρα Αθανασίου τη χρονιά που πέρασε και κλείνει νέο ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Εν συνεχεία δίνει το σύνθημα για έναρξη του προγράμματος.

Οι αθλήτριες υπακούοντας στους ήχους της επιλεγμένης χορευτικής μουσικής με τις εντυπωσιακές φιγούρες τους, τις αρμονικές κινήσεις τους και την ακρίβεια των ασκήσεων συνδυασμένες με τα χρώματα και τα σχέδια των φορεσιών τους κατενθουσίασαν τους πολυπληθείς θεατές οι οποίοι καταχειροκρότησαν και επευφήμησαν το κάθε τμήμα χωριστά και η ικανοποίηση και η ευχαρίστηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους

Ήταν μια εκδήλωση που ενθουσίασε τους γονείς των παιδιών και όλους τους παρευρισκόμενους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής της ΓΕΑ για τα αποτελέσματα που πέτυχαν, στην Εφορεία του τμήματος που με τη φροντίδα της λειτούργησε άψογα το τμήμα και ιδιαίτερα στη γυμνάστρια του τμήματος Αλεξάνδρα Αθανασίου για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.