Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

“Γι’ αυτό παλαιότεροι και νεότεροι λένε ακόμα…Στράτος-Σταμάτης”

“Γι’ αυτό παλαιότεροι και νεότεροι λένε ακόμα…Στράτος-Σταμάτης”

Δεν άφησε ασχολίαστες τις τελευταίες εξελίξεις  γύρω από το Πανεπιστήμιο , δηλαδή τους τίτλους τέλους που μπήκαν με το ΦΕΚ ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης. Με την ακόλουθη τοποθέτηση που κοινοποίησε στο facebookαναφέρει χαρακτηριστικά:   

Για να λέμε τις αλήθειες.
Η τελευταία διοικούσα απαξίωσε το Πανεπιστήμιο και το παρέδωσε για θάνατο στους υπόλοιπους. ειδικά 2-3 άτομα .Πρώτος ο πρόεδρος , μετά ο Κος Πιστιολας και κατόπιν άλλοι αδύναμοι πολιτικοί. Όχι όλοι. Ο Δήμαρχος που δεν κουνήθηκε καν. Ο Σαλμας που δεν κουνηθηκε καν-μη χάσει την καρέκλα του- και τότε τι θα κάνανε οι περί το φάρμακο ενδιαφερόμενοι ,τους δε Μεσολογγίτες του κορόιδεψε κατάμουτρα για το Τ.Ε.Ι. Και βέβαια ο έτερος ο κ. Καραγκούνης!! Κι αυτός για την καρέκλα.
Τους τσάκισε η Πάτρα χωρίς καν κυβερνητικό στέλεχος. Τώρα δε προχωρά και η εκτροπή, χάνεται βέβαια όπως καταλαβαίνετε , και η ΝΤΡΟΠΗ έστω και ΑΥΤΉ που δεν υπάρχει.
Έχουμε όμως Υπουργούς …
Γι ΑΥΤΌ οι παλαιότεροι και οι νεότεροι ,λένε ΑΚΌΜΑ…
ΣΤΡΑΤΟΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ.

O Δημήτρης Σταμάτης εξάλλου στηρίζει έμπρακτα το κίνημα κατά των τραπεζών. “Αν συμφωνείτε για ίδρυση κινήματος κατα των τραπεζών,καντε like!!Και υπέρ της Ελληνοποιησης της Tράπεζας της Ελλαδος!!!” καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους. Ενω παράλληλα αναφέρει:

Μεχρι την Παρασκευή θα μπορείτε να κάνετε like.Να δημιουργήσουμε το κίνημα. Και την ερχόμενη εβδομάδα, θα κανονισουμε την πρώτη μας συνάντηση σε κάποιο κεντρικό χώρο, κοντά σε μετρό έτσι ώστε να βάλουμε τις βάσεις του κινήματος, και να αποκτήσουμε έκφραση σχηματισμού παρεμβάσης στο πολιτικο γιγνεσθαι άμεσα. Πέρα απο ταμπέλες δεξιά αριστερά, υπεράνω της κάθε ταμπέλας,για το ΚΑΛΌ των πολιτών πο καταντησαμε όμηροι των τραπεζων!! Όχι παρακαλώντας αλλα επιβάλλοντας την λογική και την δικαιοσύνη!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.