Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

«Δένουν» Χάβο στο Αγρίνιο

xabosΣυζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο αναμένονται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στον Παναιτωλικό με την ομάδα ήδη να έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στον Παναιτωλικό με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανανέωση του συμβολαίου με τον Μάκη Χάβο.Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάκης Μπελεβώνης, τόνισε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια για την επόμενη χρονιά.Ακόμη, οι ιθύνοντες την ΠΑΕ μετά τις εξελίξεις με τον Έλληνα τεχνικό θα στραφούν στην ανανέωση παικτών, που στόχο θα έχουν την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

«Σε μεγάλο βαθμό έχουν ξεκαθαρίσει πολλά και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουμε και τη διαδικασία των ανανεώσεων, αλλά και με τους στόχους που μας ενδιαφέρουν. Μεγάλες αλλαγές δεν θα γίνουν, αλλά σίγουρα θα υπάρξει ανανέωση. Κινήσεις με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας», δήλωσε ο Μπελεβώνης.

sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.