Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Δήλωση Π.Λαλιώτη μετά για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Περιφέρεια

DSC_1806O υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», Παναγιώτης Λαλιώτης, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος έκανε την ακόλουθη δήλωση

«Σε αυτή την εκλογική διαδρομή κατά την οποία δώσαμε μια έντιμη και σκληρή μάχη κάτω από πολιτικά αντίξοες συνθήκες και λιγοστό χρόνο, δεχθήκαμε βρώμικο πόλεμο από την πρώτη μέρα μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης! Αλλά μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που κάποιοι προσπάθησαν λυσσαλέα να μας εμποδίσουν: Σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, διατυπώσαμε με επιχειρήματα την πολιτική μας πρόταση, πείσαμε γι’αυτή και αποδείξαμε τι άνθρωποι είμαστε. Πέρα και πάνω από κόμματα και συσχετισμούς δυνάμεων. Όπως είπαμε από την αρχή, είμαστε πολίτες και όχι πολιτικοί.

Η κοινωνία ήταν εκεί, ανοικτή, μας αγκάλιασε και έδειξε με προθυμία την εμπιστοσύνη της, αναθέτοντας μας το ρόλο που επιθυμεί να παίξουμε στην πολιτική, σε αυτή τη συγκυρία. Σχεδόν δώδεκα χιλιάδες άνθρωποι μας κατέταξαν μπροστά, πιο ψηλά από εν ενεργεία Περιφερειακούς Συμβούλους! Τους ευχαριστώ προσωπικά και εξ ονόματος κάθε υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακού Συμβούλου ξεχωριστά! Μας συγκίνησαν, μας έδωσαν δύναμη, μας έδωσαν τη χαρά να τους κοιτάξουμε στα μάτια και μας έκαναν την τιμή να μας σφίξουν το χέρι! Η Δυτική Ελλάδα αξίζει και εμείς παραμένουμε μαζί!

Αυτό το κομμάτι της κοινωνίας στο οποίο προλάβαμε να φθάσουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί του πόρτα-πόρτα, στόμα με στόμα και με περιορισμένα μέσα, μας δίνει τη δύναμη και τη φωνή και την εντολή να το εκπροσωπήσουμε με την ίδια υπεύθυνη πολιτική στάση με την οποία του συστηθήκαμε. Στα πρόσωπα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» η κοινωνία ψήφισε τον εαυτό της! Έδειξε τη δύναμή της και έστειλε το μήνυμά της. Περαιτέρω πολιτική ανάλυση του αποτελέσματος συνολικά, θα γίνει σε δεύτερο χρόνο κατά τον οποίο θα εκφράσουμε την άποψή μας.

Τώρα, έχουμε να προετοιμασθούμε για να κάνουμε αυτό το οποίο μας εμπιστεύθηκαν χιλιάδες πολίτες. Εμείς, θα παραμείνουμε ίδιοι. Το Περιφερειακό Συμβούλιο όμως δεν θα είναι ξανά το ίδιο… Οι πολίτες, είναι εδώ».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.