Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Δεν ήρθαν σε επαφή οι οπαδοί, εκτός γηπέδου ρίψη αντικειμένων και δακρυγόνων

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μετά την  ένταση που υπήρχε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Άρη με αντεγκλήσεις, συνθήματα και παραλίγο συμπλοκή (οπαδοί του Αρη κινήθηκαν απειλητικά προς τους οπαδούς του Παναιτωλικού),  η ομάδα περιφρούρησης του γηπέδου διαπίστωσει ότι στην πλευρά των οργανωμένων δημιουργήθηκε  μια τρύπα στα συρματοπλέγματα.
Οι σεκιούριτι έφραξαν με τα σώματά τους εκείνο το σημείο ώστε να αποφευχθεί να έρθουν σε επαφή οι οπαδοί των δύο ομάδων.
Η ένταση μεταξύ των οπαδών δεν περίμενε κανείς να φτάσει σε αυτό το σημείο αφού στον πρώτο γύρο δεν είχε γίνει το παραμικρό ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Η αστυνομία λοιπόν επέλεξε να βγάλει νωρίτερα του οπαδούς του Άρη (περίπου στο 70′ λεπτό του αγώνα) και τους φυγάδευσε με αποτέλεσμα μια ομάδα οπαδών του Παναιτωλικού να αποχωρήσει από το γήπεδο και να κινήθεί  προς το σημείο που αποχωρούσαν.
Στη συνέχεια υπήρξαν ρίψεις πετρών, αντικειμένων και βαρελότων προς μια διμοιρία που είχε μεταβεί στη γωνία της Προυσιωτίσσης για να διασφαλίσει ότι δεν θα περάσουν οπαδοί του Παναιτωλικού προς τη βόρεια πλευρά. Η διμοιρία έκανε χρήση δακρυγόνων και ένα που έπεσε εκτός γηπέδου με τον αέρα έκανε και μέσα στο γήπεδο την ατμόσφαιρα αποπνικτική με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή.

Οι οπαδοί του Άρη (φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.