Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑ Αγρινίου:Μην χρησιμοποιείτε άσκοπα το νερό…

ΔΕΥΑ Αγρινίου:Μην χρησιμοποιείτε άσκοπα το νερό…

Θυμίζει ότι προβλέπεται και η καταβολή προστίμου για κάποιες χρήσεις

Σχετικά με τα προβλήματα έλλειψης πίεσης που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αγρινίου η Δ.Ε.Υ.Α.Α. εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας τους καταναλωτές ότι αυτά οφείλονται αποκλειστικά στην άσκοπη χρήση του νερού.
Υποστηρίζει παράλληλα ότι όπως προκύπτει από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν τα αρμόδια συνεργεία το νερό που καταναλώνεται είναι το μέγιστο δυνατό.
Επισημαίνει η ΔΕΥΑΑ ότι το νερό του δικτύου ύδρευσης σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για οικιακή κατανάλωση και όχι για άλλες χρήσεις (πότισμα, πλύσιμο αυτοκινήτων με λάστιχο, πλύσιμο αυλών, πεζοδρομίων κλπ), για τις οποίες επίσης προβλέπεται και η καταβολή προστίμου.
«Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας θα ευαισθητοποιηθούν σε θέματα ορθολογικής χρήσης του νερού ώστε να υπάρξει έτσι περιορισμός της σπατάλης και να έχουμε προσαρμογή των υδρευτικών αναγκών στα διαθέσιμα υδατικά αποθέματα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που η κατανάλωση είναι αυξημένη» καταλήγει χαρακτηριστικά η ΔΕΥΑ Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.