Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου με πολλά …μπιπ

DIMOTIKO SYMVOYLIO DIMOS XIROMEROY AKATALILO
Επίσης είχαμε μία αναφορά – ερώτημα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λυμπεράτου, που κάτι είπε για μία απ’ ευθείας ανάθεση 20.000 € για την απολύμανση και τον καθαρισμό των δημοτικών κτιρίων, γιατί αυτός άκουσε ότι υπήρξε και μία άλλη προσφορά με 6.000 €. Αμέσως πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος κ. Γαλούνης λέγοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ άλλη προσφορά και το θέμα αυτό έκλεισε εκεί.
Δυστυχώς η αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου που με στόμφο διακήρυξε η νέα δημοτική αρχή και προσωπικά ο κ. Γαλούνης με την ανάληψη των καθηκόντων του, φαίνεται ότι πήγε περίπατο και ήταν μόνο στα λόγια. Για να μην θυμηθούμε το πρόσφατο πρωτοφανές επεισόδιο της ομαδικής κοπάνας της συμπολίτευσης για να μην συζητηθεί το θέμα των 13 εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς.
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι χτυπάει ήδη η καμπάνα ότι δεν βαδίζουμε καθόλου μα καθόλου σωστά. Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούμε να βλέπουμε εξωπραγματικές αποφάσεις με βάση την κοινή λογική, σε ότι αφορά τα οικονομικά τιμήματα, της Οικονομικής Επιτροπής και των Νομικών Προσώπων και να μην τα λέμε και να μην τα αναδεικνύουμε είναι γελασμένοι.
Να βλέπουμε έργα, που οι ίδιοι οι δημότες και μάλιστα αυτοί που στήριξαν ενεργά και με την ψήφο τους την δημοτική αρχή, να μας ρωτάνε «μα καλά αυτό πότε έγινε και δεν το καταλάβαμε» και να μην το αναδεικνύουμε;
Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα αναδείξουμε στους δημότες. Το ελάχιστο…
Αν κάποιοι νομίζουν ότι όλοι οι δημότες είναι πρόβατα και άβουλα ανθρωπάκια, τους ενημερώνουμε ότι υπάρχουν και κάποιοι που είναι αυτόφωτοι και το μυαλό τους το έχουν για να σκέφτονται και να ενεργούν. Μπορεί να είναι λίγοι…., αλλά υπάρχουν.
Για τις «όμορφες» αναφορές και τα «όμορφα» κοσμητικά του κ. Γαλούνη προς το πρόσωπο μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο περιθώριο αυτού, έχουμε να του πούμε ότι είναι μεγάλη μας τιμή και αποτελούν παράσημο για εμάς. Μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε αυτά που πράττει στην διοίκηση του Δήμου…, πάντα με στοιχεία.
Αυτός σαν Δήμαρχος, με την θέληση της πλειοψηφίας των δημοτών στις τελευταίες εκλογές διοικεί, και εμείς σαν απλοί δημότες θα συνεχίσουμε την κριτική μας, πάντα με στοιχεία, όσο και αν τον ενοχλεί.
Άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει και επιζητεί την κριτική των Blogs. Ότι τον προστατεύει και ότι τον βοηθάει να διορθώνεται. Για να δούμε θα μας προκύψει καμία αναπάντεχη διόρθωση…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.