Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Διακοπή κυκλοφορίας απόψε στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών λόγω εργασιών

Διακοπή κυκλοφορίας απόψε στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών λόγω εργασιών

Από τη παλιά εθνική οδό θα διεξάγεται η κυκλοφορία για όσους προγραμματίζουν να ταξιδέψουν σήμερα το βράδυ προς Αθήνας. Συγκεκριμένα:
Σήμερα, το βράδυ (02-08-2011) και από ώρα 22:00 έως 06:30 το πρωί (3-8-2011), μεταξύ της Χιλιομετρικής Θέσης 172,00 και της Χιλιομετρικής Θέσης 183,000 της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πάτρα προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στη οδό.

Για την εκτέλεση των εργασιών αυτών, είναι απαραίτητος ο αποκλεισμός της Εθνικής οδού από την κυκλοφορία των οχημάτων, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα και από την χιλιομετρική θέση 183,000 (κόμβος Σελιανιτίκων).

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων προς την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών έως την Χιλιομετρική Θέση 172,000 (κόμβος Ανατολικού Αιγίου) όπου θα εισέρχονται πάλι στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών με κατεύθυνση την Αθήνα.
Το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα δεν επηρεάζεται από την εκτέλεση των εργασιών και διεξάγεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών κανονικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.