Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία κατοίκων για τα τροχαία ατυχήματα στο δρόμο Παλιάμπελα-Βόνιτσα

Διαμαρτυρία κατοίκων για τα τροχαία ατυχήματα στο δρόμο Παλιάμπελα-Βόνιτσα
Για περισσότερο από τρεις ώρες έκλεισαν τον δρόμο προχθές στις 4 Νοεμβρίου σύσσωμοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής στα Παλιάμπελα του Δήμου Ανακτορίου το πρωί το δρόμο που θέλει να λέγεται εθνική οδός Αμφιλοχίας- Λευκάδας. Αφορμή τα συνεχή τροχαία δυστυχήματα που γίνονται στην περιοχή και ιδίως εκείνο που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους μερικές μέρες πιο πριν.
Απαίτηση των κατοίκων η άμεση λήψη μέτρων για να βελτιωθεί ο δρόμος-καραμανιόλα. Μάλιστα η αυθόρμητη αυτή κίνηση των κατοίκων εκφράστηκε και μέσω Internet καθώς πολλοί ενημερώθηκαν για την κινητοποίηση αυτή μέσω group στη γνωστή ιστοσελίδα facebook. (http://www.facebook.com/group.php?gid=200084381205&v=wall&ref=search#/group.php?gid=200084381205).
Αυτή η κινητοποίηση είναι ένα δείγμα ότι η αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής μας για το άθλιο οδικό δίκτυο ξεχειλίζει. Πόσα ακόμα κονδύλια θα κοπούν κύριοι για να γίνονται χορταριασμένοι δρόμοι η να εγκαινιάζονται προεκλογικά και μετά να ξανακλείνουν; ( Ιονία Οδός) Η πόσες ακόμα γραφειοκρατικές αγκυλώσεις θα υπάρξουν για τον αυτοκινητόδρομο Άκτιο-Αμβρακία, μιας και αυτός επρόκειτο να δώσει τη λύση στη μετακίνηση των κατοίκων της βορειοδυτικής Αιτωλοακαρνανίας. Πρέπει δηλαδή να χυθεί κι άλλο αίμα στην άσφαλτο;
Πρέπει δηλαδή να πιάσουμε όλοι τους δρόμους; Ντροπή..

φωτο : xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.