Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Δικάζεται για απόπειρα εκβίασης ο Μπέος

Έπειτα από δύο αναβολές, εκδικάζεται την Τετάρτη 19/6 η υπόθεση της απόπειρας εκβίασης του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα στο ματς Άρης-Παναθηναϊκός, με κατηγορούμενο τον Αχιλλέα Μπέο. Στο ΙΑ’ τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται την Τετάρτη η περίφημη «υπόθεση των κασετών» που είχε καταγγείλει την άνοιξη του 2011 ο Αλέξης Κούγιας και ο Σωτήρης Βοργιάς και βασίζονταν σε ηχογραφημένες συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί.

Κατηγορούμενος είναι ο Αχιλλέας Μπέος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της «απόπειρας εκβίασης» του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2010 και έληξε 0-1 με το αλήστου μνήμης πέναλτι στον Βύντρα.
Ως μάρτυρες έχουν κληθεί να καταθέσουν ο Γιώργος Δαλούκας, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Νικόλας Πατέρας, ο Αλέξης Κούγιας, ο Κύρος Βασάρας, ο Βασίλης Τεροβίτσας και ο Σωτήρης Βοργιάς.
Να τονιστεί, ότι για την ίδια υπόθεση, ο Αχιλλέας Μπέος είχε μηνύσει τον Νικόλα Πατέρα.
Θυμίζουμε ότι η υπόθεση είχε πρωτο-εισαχθεί στις 9 Ιανουαρίου 2012, αλλά αναβλήθηκε για τις 8/1/2013 λόγω απουσίας του δικηγόρου του Αχιλλέα Μπέου και επειδή ο κατηγορούμενος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ναυπλίου όπου βρισκόταν προφυλακισμένος.
Στις 8/1/2013 η υπόθεση αναβλήθηκε επ’ αόριστον λόγω παρέλευσης ωραρίου και πήρε δικάσιμο για την Τετάρτη 19/6/2013. Κάτι αντίστοιχο με την τελευταία αναβολή, πιθανόν να συμβεί και αυτή τη φορά, καθώς η υπόθεση είναι πρότελευταία στο πινάκιο και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να εκδικασθεί.

www.sport-fm.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.