Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

“Δολοφονική επίθεση φασιστών στο Παναιτώλιο”

“Δολοφονική επίθεση φασιστών στο Παναιτώλιο”

ισχυρίζεται η αντιφασιστική-αντιρατσιστική Πρωτοβουλία

H αντιφασιστική-αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Αιτωλοακρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση σε Πακιστανούς που σημειώθηκε χθες στο Παναιτωλιο. Αν και απο την Αστυνομία δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση η ανακοίνωση  κάνει λόγο  για “δολοφονική  επίθεση φασιστών”  και πως “ο κόσμος τόχει τούμπανο και μείς κρυφό καμάρι”. Αναλυτικά η ανακοίνωση της προσφάτως συσταθείσας “αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας”.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ

 

Δολοφονική επίθεση φασιστών στο Παναιτώλιο εκδηλώθηκε χθες το βράδυ ενάντια σε  Πακιστανούς οικονομικούς μετανάστες οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα μας. Η επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν οι μετανάστες κοιμόντουσαν στο σπίτι όπου διέμεναν, κοντά στην Αγία Τριάδα Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι φασίστες , περίπου δέκα άτομα, πέταξαν εντός της οικίας καπνογόνα και ξυλοκόπησαν τους τρεις μετανάστες που διέμεναν εκεί, με αποτέλεσμα, οι δύο εξ αυτών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Αγρινίου, ο ένας με ελαφρά τραύματα, ο άλλος όμως αναίσθητος.

Ο τρόπος της επίθεσης, που είναι ίδιος με την επίθεση της Χρυσής Αυγής, πάλι στο Παναιτώλιο σε σπίτι τσιγγάνων δείχνει και το δράστη.

Είναι φανερό ότι μόνο από τύχη μέχρι τώρα δεν υπάρχουν θύματα.

Η αστυνομία ακόμα διενεργεί έρευνες για τις επιθέσεις.

Ο κόσμος τόχει τούμπανο και μείς κρυφό καμάρι που λέει ο λαός μας.

Σήμερα που ο λαός μας υποδέχεται τη Μέρκελ  οι φασίστες της Χρυσής Αυγής επιχειρούν πάλι να αποπροσανατολίσουν κάνοντας θρασύδειλες ρατσιστικές επιθέσεις σε αδύναμους συμπολίτες μας.

Καλούμε τους φορείς της πόλης μας, τους δημοκρατικούς πολίτες, τη νεολαία, να καταδικάσουν αποφασιστικά κάθε φασιστική ρατσιστική επίθεση.

Απαιτούμε από  τις αρχές να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη δημοκρατία και το σύνταγμα.

Ο φασισμός  σήμερα σηκώνει κεφάλι και είναι δημοκρατικό καθήκον όλων να τον συντρίψουμε.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.