Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Δυναμικά και με ευρηματικό πανό οι αστυνομικοί της Ακαρνανίας αύριο στην Αθήνα

enosi astynomikon ipallilon akarnaniasΔυναμικό παρόν αναμένεται να δώσουν αύριο οι Αστυνομικοί της Ακαρνανίας στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 13.30 στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού προς ψήφιση στην Βουλή και της επανεξέτασης των ειδικών μισθολογίων από μηδενική βάση, όπως προτείνει η κυβέρνηση, η Π.Ο.ΑΣ.Υ. πραγματοποίησε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και Υπουργούς λαμβάνοντας ως απάντηση αοριστίες και ασάφειες όσον αφορά τον νέο τρόπο υπολογισμού κυρίων και επικουρικών συντάξεων στα Σ.Α. και στις Ε.Δ. μη λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες και την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας. Το γεγονός αυτό ώθησε την ΠΟΑΣΥ στην διαμαρτυρία με την οποία εξάλλου θα εκφράσει την αλληλεγγύη της σε όλους όσους πλήττονται από τις πολιτικές λιτότητας.
Από το Αγρίνιο αύριο στις 11.15 το πρωί θα αναχωρήσουν δεκάδες αστυνομικοί για την Αθήνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής τονίζοντας πως «ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε».
«Ας δώσουμε λοιπόν, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τον αγώνα μας, με αρχή αφετηρίας την επερχόμενη κινητοποίηση μας στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί την 5-2-2016,δίνοντας έτσι ένα βροντερό παρόν κι ένα τέλος στην κριτική του « ΚΑΝΑΠΕ», γιατί μετά από (6) έξι χρόνια μνημονιακών μέτρων που κατασφαγίασαν τους μισθούς και τις συντάξεις μας , χρωστάμε στις γυναίκες και τα παιδιά μας να αποδείξουμε ότι και εμείς δώσαμε τον αγώνα μας και ας πέσαμε στο πεδίο της μάχης», σημειώνει χαρακτηριστικά η Ένωση. Τα μέλη της σχεδίασαν μάλιστα και ένα ευρηματικό πανό (φωτό).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.