Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Δυναμικό συλλαλητήριο και αγροτικό μπλόκο στα διόδια του Ακτίου

12:00 με 14:00 κλείσιμο αύριο στον  Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας 
koi-syllalitirio-bloko-aktiou3Δυναμικό συλλαλητήριο και αγροτικό μπλόκο με πολύωρο αποκλεισμό του δρόμου στα διόδια του Ακτίου πραγματοποίησαν την Πέμπτη 4 Φλεβάρη οι αγρότες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, που βρίσκονται εδώ μέρες τώρα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις στον κόμβο του Αγίου Νικολάου. Στο σημερινό μπλόκο συμμετείχαν οι Πρατηριούχοι του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας με τα βυτιοφόρα τους, ο Αλιευτικός Σύλλογος Λευκάδας και εκπαιδευτικοί των σχολείων του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας με επικεφαλής το Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη.
Επίσης μέλη του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας και του ΠΑΜΕ μετέβησαν σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα διόδια του Ακτίου μετά την απεργιακή συγκέντρωση. Στους συγκεντρωμένους αγρότες δόθηκε η υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί από την πλευρά των ταξικών δυνάμεων η συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα τους, με το σύνθημα «Εργατιά, αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά!» να δονεί την ατμόσφαιρα.
Οι αγρότες θα συνεχίσουν συντονισμένα τον αγώνα τους στα μπλόκα μέχρι να αποσυρθεί το ασφαλιστικό και το φορολογικό και την Παρασκευή 5 Φλεβάρη θα προχωρήσουν σε νέο αποκλεισμό του δρόμου στο μπλόκο στον Άγιο Νικόλαο στο διάστημα 12:00 με 14:00.

koi-syllalitirio-bloko-aktiou6 koi-syllalitirio-bloko-aktiou7 koi-syllalitirio-bloko-aktiou2 koi-syllalitirio-bloko-aktiou4 koi-syllalitirio-bloko-aktiou3 koi-syllalitirio-bloko-aktiou5 koi-syllalitirio-bloko-aktiou1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.