Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Δύσκολα τα πράγματα για Κοιμήση

Koimisis papandreouΆλλη μια παραίτηση έρχεται να αναδείξει τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα και την έλλειψη συνοχής της παράταξης του δημάρχου Αμφιλοχίας Απόστολου Κοιμήση. Την παραίτηση της υπέβαλε η Ελευθερία Μαργάρη-Ζαβογιάννη από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επικαλούμενη γενικόλογα «πολιτικές συγκυρίες και ραγδαίες εξελίξεις στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές». Η παραίτησή της φημολογούνταν τις τελευταίες ημέρες ωστόσο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ήθελαν κακό κλίμα να επικρατεί στην πρόσφατη συνάντηση των μελών της παράταξης Κοιμήση, όσων δηλαδή μετείχαν στο ψηφοδέλτιο του 2010.
Στην εν λόγω συνάντηση η συμμετοχή ήταν κατά πολύ κατώτερη του προσδοκώμενου από τον δήμαρχο, γύρω στα 40- 50 άτομα συμμετείχαν. Ήταν μεγάλη η κριτική που ασκήθηκε στους χειρισμούς και την το έργο της δημοτικής αρχής. Πολλά στελέχη που συμπαρατάχθηκαν (και σε κρίσιμα πόστα) στο παρελθόν με τον Κοιμήση έχουν πλέον διαχωρίσει τη θέση τους ενώ κάποια φλερτάρουν και με άλλους συνδυασμούς. Ο ίδιος την υποψηφιότητά του δεν την ανακοίνωσε επισήμως, αυτό αναμένεται προσεχώς ωστόσο στη σύσκεψη της παράταξής του εκφράστηκε από στέλεχος η άποψη πως θα έπρεπε προ πενταμήνου να έχουν ανοίξει οι διαδικασίες ώστε αν κάποιος επιθυμεί να θέσει εαυτόν για επικεφαλής της παράταξης.
Όπως και να έχει οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον ειδικά τώρα που αναπτύσσεται θετικά η υποψηφιότητα Πρεβεζιάνου .Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τον φέρελπι Β.Τσούκα και το ΚΚΕ τον Π.Κατσιγιάννη. Για να συμπληρωθεί το παζλ αναμένονται οι αποφάσεις του πρώην δημάρχου Ινάχου Θ.Τορουνίδη με τις εκτιμήσεις να διίστανται για την τελική επιλογή του. Είναι πάντως δεδομένο πως μη συμμετοχή του θα σημαίνει περεταίρω ισχυροποίηση της υποψηφιότητας του Γιάννη Πρεβεζιάνου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.