Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

“Δώστε οριστική λύση για την Καρδιολογική του Νοσοκομείου Αγρινίου”

stratiotiko-nosokomeioΟριστική λύση και όχι αποσπασματικές ενέργειες για την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου ζητούν οι καρδιολόγοι της Νοσηλευτικής Μονάδας, ο πρόεδρος Ε.Ν.Ι.Α. και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου. Αναλυτικά η Αναφορά τους που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Στα πλαίσια της έντονης ανησυχίας και διαρκούς αγωνίας μας και πιστοί στο ιδανικό της ανεμπόδιστης και δωρεάν δημόσιας υγείας, επισημαίνουμε ότι για την ασφαλή, νόμιμη και ομαλή λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν. Αγρινίου, απαιτείται η συνεχόμενη παρουσία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ειδικών Καρδιολόγων, από τους οποίους απαραίτητα ο ένας με βαθμό Επιμελητού Α΄ ή Διευθυντού, για την επιστημονική και διοικητική ευθύνη της Καρδιολογικής κλινικής.
Τυχόν αποσπασματικές λύσεις (μετακίνηση Καρδιολόγων ιατρών μόνο για εφημερίες) σύμφωνα με παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος ( Δεκέμβριος 2014), οδήγησαν σε πολλαπλά προβλήματα, μη οριστική λύση και δεν συνάδουν με την ασφαλή, νόμιμη και αξιοπρεπή νοσηλεία των ασθενών.
Για τον λόγο αυτό εκφράζουμε την έντονη αγωνία μας και ανησυχία μας για την προσπάθεια εξεύρεσης οριστικής λύσης και όχι αποσπασματικών ενεργειών που θα επιδεινώσουν το ήδη υπάρχον σοβαρότατο πρόβλημα.

Οι καρδιολόγοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου
Σακκάς Απόστολος, Επιμ. Β’ Καρδιολογικού τμήματος του Γ.Ν.Αγρινίου,
Χοσέ Τομάς Αγκιλάρ Επικουρικός Ιατρός Καρδιολογικού τμήματος του Γ.Ν.Αγρινίου

Ο Πρόεδρος Ε.Ν.Ι.Α
Ξυλωμένος Απόστολος Επιμ. Β΄ Παθολόγος Γ.Ν. Αγρινίου
Ο Πρόεδρος Ι.Σ.Α.
Παπαθανάσης Παντελής

Αγρίνιο 19/06/2015

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κωστας

    Άμα πάθεις έμφραγμα φίλε θα λες αλλά μέχρι να βρει τον καθένα είναι αλλιώς λέμε αρλουμπες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.