Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Εγκαίνια Παρατηρητηρίου στην Κλείσοβα

ΠαρατηρητήριοΟ Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου προσκαλεί , στις 2 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ, στα εγκαίνια του νέου παρατηρητηρίου, στην Περιοχή της Κλείσοβας (Επισυνάπτεται εικόνα χάρτη Google earth). Το εν λόγω παρατηρητήριο ανακατασκευάστηκε στο πλαίσιο του έργου «BIG» εδαφικής συνεργασίας Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013 που υλοποίησε η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τελικό δικαιούχο τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγροτόπων θα πραγματοποιηθεί παρατήρηση πουλιών ανάμεσα σε Δυτική & Ανατολική Κλείσοβα από μαθητές του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου. Στην παρατήρηση μπορεί επίσης να συμμετάσχει όποιος ενδιαφερόμενος το επιθυμεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. A.D.

    ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΒΙΟΤΟΠΟΥΣ ΑΓΡΙΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ Ή ΖΩΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΙΔΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΑΛΓΥΦΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ .
    ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ. ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ…
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.