Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου

kleisto-gipedo_mesologgi_onairnews18

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές για την άσχημη εικόνα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Μεσολογγίου.Τα ποδοσφαιρικά γήπεδα σε άθλια κατάσταση και μάλιστα επικίνδυνα ακόμη και για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών μιας και παρόλο που έσπειραν πάλι το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου όποιος κάνει μια βόλτα μέσα στο γήπεδο θα διαπιστώσει ότι είναι γεμάτο πέτρες.

Ο αγωνιστικός χώρος του στίβου ακόμη πιο χειρότερος και πλέον εκτός από πέτρες που ήταν και είναι γεμάτος τώρα μετά την σπορά του ποδοσφαιρικού γηπέδου έχει γεμίσει εδώ και αρκετές μέρες με τα κομμένα χόρτα από το γήπεδο μιας και δεν υπάρχει άνθρωπος να τα μαζέψει.

Το κλειστό γήπεδο που φιλοξενεί φέτος την Γ’Εθνική μπάσκετ που αγωνίζεται ο Χαρίλαος Τρικούπης και ήρθαν αλλά και θα έρθουν φίλαθλοι από Αθήνα,Πάτρα,Αίγιο, όπως επίσης και οι φίλαθλοι από την Δυτική Ελλάδα που θα έρθουν για το volley που αγωνίζονται οι ομάδες του Παλαμά η εικόνα που αντικρίζουν είναι μόνο ντροπή για την πόλη του Μεσολογγίου.

Σκουπίδια παντού μέσα στο γήπεδο και στις κερκίδες,τουαλέτες με σπασμένους καθρέπτες ,χαρτιά υγείας παντού πεταμένα,βρύσες που το νερό τρέχει συνέχεια και γενικά μια εικόνα που πλέον δεν συναντάς ούτε στο πιο μικρό γήπεδο χωριού.

Εδώ και ένα χρόνο βλέπουμε να γίνονται παρεμβάσεις επιφανειακές χωρίς ουσία.Παρεμβάσεις που στόχο είχαν να πάρει το γήπεδο το κλειστό την προσωρινή άδεια ώστε να αγωνίζονται οι ομάδες.Από εκεί και πέρα κουβέντες με υποσχέσεις και ο καιρός περνά χωρίς επιτέλους να βρεθεί κάποιος να παρέμβει δυναμικά και αλλάζει την άσχημη εικόνα του γηπέδου.

Η δικαιολογία ότι λεφτά δεν υπάρχουν την αναιρεί η ίδια η δημοτική αρχή μιας και δίνει πολλά χρήματα για πράγματα τα οποία δεν θα προσφέρουν απολύτως τίποτα στους δημότες αυτή της πόλης ,π.χ. λογότυπο πολιτιστικής πρωτεύουσας ,και με το γεγονός ότι όποιος κοιτάξει σήμερα 30-10-2015 την διαύγεια θα παρατηρήσει ότι χθες αναρτήθηκαν πάνω από 30 χρηματικά εντάλματα.

Πόσο δύσκολο είναι να απασχολήσει η δημοτική αρχή 3 ανθρώπους από την υπηρεσία της καθαριότητας μόνο στο γήπεδο?Πόσο δύσκολο είναι να περάσει ένα αγροτικό του δήμου με 1 υπάλληλο να μαζέψει τα χόρτα που είναι πεταμένα μέσα στον στίβο εδώ και 10 μέρες?Πόσο ακριβό είναι να διορθώσει τις βρύσες που τρέχουν ένας υδραυλικός?Πόσο κοστίζει ένας καθρέφτης για τις τουαλέτες?Πρέπει κάποιος να κοπεί από τα γυαλιά τα σπασμένα που κρέμονται στο γυμναστήριο εδώ και ένα χρόνο ώστε να βρεθεί κάποιος να τα μαζέψει?

Δυστυχώς από ότι φαίνεται λεφτά για πράγματα μικρά αλλά ουσιώδη δεν υπάρχουν και οι επισκέπτες θα αντικρίζουν αυτή την ντροπιαστική εικόνα.

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews18

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews14kleisto gipedo_mesologgi_onairnews15

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews11

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews13

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews16kleisto gipedo_mesologgi_onairnews17

kleisto gipedo_mesologgi_onairnewskleisto gipedo_mesologgi_onairnews1
kleisto gipedo_mesologgi_onairnews3

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews2kleisto gipedo_mesologgi_onairnews3kleisto gipedo_mesologgi_onairnews4kleisto gipedo_mesologgi_onairnews5kleisto gipedo_mesologgi_onairnews6kleisto gipedo_mesologgi_onairnews7kleisto gipedo_mesologgi_onairnews8

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews9kleisto gipedo_mesologgi_onairnews10

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews12

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews21

kleisto gipedo_mesologgi_onairnews20

.onairnews.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.