Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Εκπλήξεις στις εκλογές της ΕΑΣ

Εκπλήξεις στις εκλογές της ΕΑΣ

Nea_eikona_(2)159 άτομα συμμετείχαν χθες στις αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη νέων διοικητικού και εποπτικού συμβουλίων στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, oι οποίες διεξήχθησαν στην αίθουσα του Πάρκου. Δεν αποτελεί έκπληξη η εκλογή του Θωμά Κουτσουπιά στην πρώτη θέση και η ανάληψη ξανά εκ μέρους του της προεδρίας όταν σήμερα ή αύριο συνεδριάσει το νέο δ.σ. . Ωστόσο στα αποτελέσματα καταγράφονται σοβαρές εκπλήξεις καθώς έμειναν εκτός οργάνων (ουσιαστικά συνετρίβησαν) πρόσωπα που συμμετείχαν στο στενό πυρήνα της διοίκησης της ΕΑΣ. Γεγονός μάλιστα που προκαλεί συζητήσεις έστω κι αν η αίγλη της διαδικασίας απείχε πολύ από τις αντίστοιχες του παρελθόντος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στο πενταμελές Δ.Σ. εξελέγησαν οι Θωμάς Κουτσουπιάς  με 133  ψήφους,  Γιάννης Καλλίμορφος  με 64,  Γιάννης Στυλιαράς  με 59 ,Δημήτρης Τσώλης με 57  και Γιάννης Τσώλος με 53 . Εκτός έμειναν οι Νίκος Χρυσικός (27), Παναγιώτης Ψωφάκης (18), Πλούταρχος Παπαχρήστος  (14) και Γιάννης Ζαφείρης (8).
Για το τριμελές Εποπτικό Συμβούλιο έλαβαν οι Διονύσης Καραπάνος 98 , Δημήτρης Τάκης 97, Παναγιώτης Καπούλας 71. Και εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Τζαμαλής (τυγχάνει και αντιδήμαρχος Αγρινίου) με 16 ψήφους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. kotsos

    Ακη, σου διαφεύγει ότι εξελέγησαν βέροι νεοδημοκράτες. Τους πρώην κολλητούς πασόκους τους καταπόντισε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.