Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Εκτροπή…απόψεων!

Εκτροπή…απόψεων!

Παρά τις όποιες αντιδράσεις προχωρά η εκτροπή του Αχελώου και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Τάδε έφη ο Κώστας Καραμανλής στη ΔΕΘ.

Δεν έχουμε διαφοροποιηθεί από τη θέση του Ανδρέα Παπανδρέου.( ήταν υπερ της εκτροπής). Τάδε έφη ο Γιώργος Παπανδρέου στη ΔΕΘ.

Πραγματικά οι πολιτικοί μας ταγοί για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύουν τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες…ή για να ακριβολογούμε τις ψηφοθηρικές τους! Καλά για τον πρωθυπουργό και το κόμμα του το ξέραμε ότι τάσσονται υπερ, αφού απ’τη μια υποκύπτουν στις ορέξεις του πολυπληθούς Θεσσαλικού λαού και απ’την άλλη στις εντολές του Σαρακατσάνου! Εκεί που πραγματικά δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, είναι με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κάθε φορά προσπαθεί να μας μπερδέψει με τις εκ διαμέτρου αντίθετες ή γενικόλογες απόψεις που διατυπώνει. Και το λέμε αυτό με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στο Κιλελέρ, όπου άπαντες τότε μίλησαν για στροφή 180 μοιρών , χαιρετίζοντάς τις με ικανοποίηση δημόσια.(μιλάμε για τα κομματικά και πολιτικά στελέχη του νομού μας) Τώρα όμως τι έχουν να πουν; Προφανώς τίποτα.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι πολιτικοί του νομού μας ( με εξαίρεση το ΣΥΡΙΖΑ) αποφεύγουν πλέον να τοποθετηθούν επί του θέματος, γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να πάνε κόντρα στα κόμματά τους, ενώ απ’την άλλη δεν επιθυμούν να βρουν απέναντί τους τους ψηφοφόρους τους. Εμείς αυτό το οποίο έχουμε να πούμε είναι ότι οι πολίτες πλέον τους έχουν πάρει όλους χαμπάρι. Ας κατανοήσουν οι Αιτωλοακαρνάνες κατοικούντες και ”παροικούντες” τη Βασιλίσση Σοφίας, ότι απαιτείται και λίγη πολιτική υπευθυνότητα και εντιμότητα και ας μην σκύβουν δουλικά κάθε φορά το κεφάλι τους στον εκάστοτε κομματικό αρχηγό τους. Λέτε τελικά να μας χρειάζεται ένας Τατούλης στο νομό; Αλλά τι λέω; Αυτός είναι χειρότερος απ’τους δικούς μας, αφού αλλάζει θέσεις κάθε φορά ανάλογα με το πόστο που κατέχει!

Υ.Γ. : Η εικόνα της ανάρτησης για όσους δεν γνωρίζετε απεικονίζει τον Ιανό, ένα από τους παλαιότερους Θεούς των Ρωμαϊων, ο οποίος ήταν διπρόσωπος! Ο νοών νοείτω…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.