Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Εκτός λειτουργίας το ακτινολογικό μηχάνημα του νοσοκομείου

Εκτός λειτουργίας το ακτινολογικό μηχάνημα του νοσοκομείου

Μόνο τα έκτακτα εξυπηρετούνται
Περισσότερο από μια εβδομάδα κρατά το πρόβλημα με το ακτινολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Αγρινίου, που δεν επιτρέπει να βγάζουν ακτίνες όσοι προσέρχονται στο νοσοκομείο, με μόνο τα έκτακτα περιστατικά να εξυπηρετούνται από τον αξονικό τομογράφο.
Το πρόβλημα μας μετέφεραν αναγνώστες του agrinionews.gr που μετέβησαν για εξετάσεις τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Κραμποκούκη, διοικητή του νοσοκομείου μας δήλωσε ότι πράγματι κάτι τέτοιο ισχύει και το πρόβλημα προκλήθηκε από την συνεχή χρήση, σαν αποτέλεσμα του ότι για τόσο μεγάλο νοσοκομείο δεν υπάρχει και ένα δεύτερο μηχάνημα για να μην παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα.
«Έχουμε κινήσει όλα τις διαδικασίες από τη πρώτη στιγμή αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει διπλή ζημιά και περιμένουμε από το εξωτερικό δυο διαφορετικά ανταλλακτικά. Από την πληροφόρηση που από την εταιρία το ένα ανταλλακτικό θα είναι στα χέρια μας τη Δευτέρα και το άλλο την Τρίτη, οπότε και θα πάμε σε άμεση επισκευή. Πάντως όλα τα περιστατικά με σπασίματα, τροχαία, ή ότι άλλο επείγον έχουν καλυφθεί και απλά δεν εξυπηρετήθηκαν για τις μέρες αυτές όσοι ήρθαν για ακτίνες εκτός νοσοκομείου». Για το θέμα της επιβάρυνσης του μοναδικού μηχανήματος που υπάρχει, χαρακτήρισε μεγάλο έλλειμμα κάτι τέτοιο και επισήμανε ότι τι θέμα θα έρθει στο επόμενο Δ.Σ. προκειμένου να εγκριθεί η αγορά και δεύτερου μηχανήματος για ακτίνες, που όπως μας είπε «ελπίζω να μην υπάρξει κάποια αντίρρηση για την αναγκαιότητά του».

Γ.Σ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.