Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Ενημέρωσαν Μεϊμαράκη οι εκπρόσωποι των αστυνομικών

Στη φωτό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρης Ραυτογιάννης και ο γραμματέας της Αντώνης Κωστάκης με τον πρόεδρο της ΝΔ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη
Στη φωτό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρης Ραυτογιάννης και ο γραμματέας της Αντώνης Κωστάκης με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας πραγματοποίησε συνάντηση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη , παρουσία και των δύο υποψηφίων βουλευτών Αιτωλοκαρνανίας κ. Μάριο Σαλμά και κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη.
Στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και στους δύο Βουλευτές παραδόθηκε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις των αστυνομικών και τους ζητήθηκε η συνδρομή τους για την επίλυση των προβλημάτων, ιδίως αυτών για τα οποία απαιτείται μηδενικό δημοσιονομικό κόστος.
Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε ο κ. Μεϊμαράκης για τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων που υπηρετούν στην Δ.Α. Ακαρνανίας, όπως έλλειψη προσωπικού, οι αυξημένες ανάγκες για το Αεροδρόμιο Ακτίου, υλικοτεχνική υποδομή, η παραβατική συμπεριφορά μερίδας κοινωνικών ομάδων με, η πρόκληση τραυματισμών Αστυνομικών κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους, οι περικοπές δαπανών, μη τήρηση από τις τελευταίες κυβερνήσεις των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε σχετικά με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μειώσεις μισθών των ένστολων, οι μηδενικές προσλήψεις στις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών-Ασφαλιστικό ενστόλων κ.α.
Από τους εν λόγω πολιτικούς παράγοντες σημειώθηκε πως θα μελετήσουν το υπόμνημα και θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων , μέσα σε αυτή την δύσκολή οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας.
Η ‘Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας , όπως υπογραμμίζει, θα επιδιώξει συναντήσεις και με τους υπόλοιπους πολιτικούς Αρχηγούς των κομμάτων κατά την διάρκεια των επισκέψεών τους στο Αγρίνιο, ενόψει των Βουλευτικών εκλογών της 20 Σεπτεμβρίου 2015 και θα τους παραδώσει υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.