Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Ενωτικός με…διαγραφές;

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕν αναμονή της απάντησης της αντιπολίτευσης στην πρόταση Πορφύρη παραμένουν οι αυτοδιοικητικές διεργασίες στο Θέρμο. Δεν είναι ακόμη γνωστό τι πρόκειται να απαντήσει ο Σπύρος Κωνσταντάρας αλλά οι εκτιμήσεις συγκλίνουν πως η πρόταση του δημάρχου θα πέσει στο κενό…
Κυρίως γιατί θεωρείται πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ελιγμός αλλά και γιατί τα πρόσωπα που έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων-κυρίως από το χώρο της δεξιάς- ναι μεν είναι αξιόλογα αλλά ούτε εμπειρία ούτε πρόθεση ενασχόλησης με τα κοινά έχουν.
Την ίδια ώρα μοιάζουν με «χρησμό της Πυθίας» οι αναφορές του Θ.Πορφύρη για το τι μέλλει γενέσθαι εάν η πρόταση του δεν γίνει αποδεκτή. «Όπως είναι σήμερα τα πράγματα γενικότερα δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι ξανά υποψήφιος» ανέφερε στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, προαναγγέλλοντας όμως διαγραφές, προβαίνοντας έτσι σε αντίφασεις. Από τη μία ενωτικός, από την άλλη σκληρός με τους διαφωνούντες
Ονόματα των υπό διαγραφή δεν ανέφερε. Ίσως σε κάποιους το μυαλό πάει  στον Κ.Μπαλατσό. Ο οποίος απουσίασε από τη συνεδρίαση της παράταξης Πορφύρη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Έστειλε όμωε επιστολή εκφράζοντας το ενδιαφέρον του να ηγηθεί ενωτικού συνδυασμού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΤΑΚΗΣ

    Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ….ΨΑΧΝΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.