Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Μεγάλη έφοδος της Αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά

Αγρίνιο: Μεγάλη έφοδος της Αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά

Εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διευθυνσης Ακαρνανίας , έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες στον καταυλισμό των Ρομά  κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου. Μεγάλη δύναμη ανδρών, συγκεκριμένα 47, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και της Διώξης Ναρκωτικών, παρουσία δύο δικαστικών λειτουργών, προέβησαν σε εκτεταμένους ελέγχους που απέφεραν 21 προσαγωγές.

Η επιχειρηση έρχεται σε συνέχεια αντιστοιχων επιχειρήσεων των περασμένων ημερών από τις οποίες ευρέθησαν και διάφορα κλοπιμαία. Θεωρήθηκε παράλληλα αναγία λόγω των πολλών συμβάντων του τελευταίου διαστηματος ενώ έχει και προληπτικό χαρακτήρα.

Από τους 21 ημεδαπούς προσαχθέντες κρατήθηκαν 10 σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αγρινίου. Σε 8 για ρευματοκλοπή, σε έναν για κλοπή δικύκλου και σε έναν για κλοπή ηλεκτρικών-ηλεκτρνικών συσκευών.

Είναι γεγονός οτι οι κλοπές από Ρομά στο Αγρίνιο είναι καθημερινό φαινόμενο ενώ ιδιαιτερα επικίνδυνο είναι και το γεγονός πως ξηλώνουν το δίκτυο της ΔΕΗ για να πουλήσουν το χαλκό.

Νεότερη ενημέρωση το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς στην περιοχή του Αγρινίου.

 

Συνελήφθησαν 8 άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σήμερα (9-11-2011) πρωινές ώρες στη περιοχή Σταδίου στο Αγρίνιο, η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για τη διαχείριση της εγκληματικότητας στην εδαφική της αρμοδιότητα, πραγματοποίησε ευρεία αστυνομική επιχείρηση παρουσία δυο δικαστικών λειτουργών με τα παρακάτω αποτελέσματα :

Ελεγχθηκαν : 45 άτομα και 25 οχήματα.

Προσήχθησαν : 21 άτομα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

 Συνελήφθησαν : 9 άτομα.

 Κατασχέθηκαν : Δυο δίκυκλα μοτοποδήλατα, μια κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, μια οθόνη, ένας ενισχυτής και ένα play station.

 Εξιχνιάστηκαν : 2 υποθέσεις κλοπών δικύκλων και μια υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών.

 Διενεργήθηκαν : 18 νομότυπες κατ΄ οίκον έρευνες.

 Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 8 άτομα τα οποία πραγματοποιούσαν κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από κεντρικό πυλώνα της Δ.Ε.Η.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Οι Αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.