Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Ετοιμάζει ηχηρή μεταγραφή…

Ημέρες μεταγραφών λέγεται ότι θα είναι οι επόμενες για την ομάδα του Παναιτωλικού. Ως γνωστόν ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε ότι χρειάζονται 7 με 9 καινούρια πρόσωπα προκειμένου το ρόστερ να ενισχυθεί για τη Super League. Όπως αντιλαμβάνεστε τα σενάρια και η ονοματολογία έχουν φουντώσει για τα καλά και άπαντες αναμένουν στο Αγρίνιο τον ποδοσφαιριστή εκείνον που η έλευσή του θα προκαλέσει αίσθηση.

 Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, τις οποίες όμως σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, λέγεται ότι το όνομα που ετοιμάζεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες είναι αυτό του Νασίφ Μόρις. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, επιθυμεί την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα, καθώς πέρυσι αγωνιζόταν στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ήδη, προ ημερών ο μάνατζέρ του τον πρότεινε μεταξύ άλλων και στον Παναιτωλικό. Η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι της διοίκησης εξέτασαν την περίπτωσή του ενδελεχώς και μάλιστα κάποιοι επισημαίνουν πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει πλέον τα χέρια.  

 Βέβαια, από εκεί και πέρα ακόμη και αν δεν ευοδωθεί το εν λόγω σενάριο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναιτωλικός θα προβεί στην αγορά κάποιου ποδοσφαιριστή αναγνωρισμένης αξίας. Βέβαια, δεδομένης και της οικονομικής συγκυρίας αλλά και του πλάνου που έχει τεθεί, οι περισσότερες εκ των μεταγραφών θα είναι ουσίας, με απώτερο σκοπό την καθιέρωσή της ομάδας στην Α Εθνική.

 Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στη λίστα των υποψηφίων μνηστήρων προστέθηκε και αυτό του επιθετικού Κάμπορα, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αγωνιζόμενος σε Χιλή και Αργεντινή. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνει κανείς και στα περί μεταγραφικών σεναρίων εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενα. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η υπόθεση του Μουμίν θα έχει αίσιο τέλος για την αγρινιώτική ομάδα, ενώ σε περίπτωση που ο Ετζεγκουέλε πάει στον ΠΑΟΚ, στα καναρίνια ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός κάποιος εκ των Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου ή Μπαλάφα.

 Αυτό το οποίο πραγματικά σχολιάζεται θετικά απ’ όλους, είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της ομάδας σε όλα αυτά τα σενάρια δείχνουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, κρατώντας χαμηλούς τόνους και κυρίως τηρώντας σιγή ιχθύος μέχρι τη λήψη των επίσημων αποφάσεων. Πάντως το παράδοξο (όχι βέβαια για εμάς τους Αγρινιώτες) είναι ότι παρότι έχει ανακοινωθεί μόλις μόνο η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή (Κουτρουμάνος), η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με ρυθμούς που πραγματικά προξενούν αίσθηση στο πανελλήνιο. Ήδη έχουν ξεπεράσει τα 2.500 και ο στόχος των 3.000 φαίνεται πλέον εύκολη υπόθεση. Ως είθισται, το ενδιαφέρον θα γίνει ακόμη πιο έντονο με τις επικείμενες μεταγραφικές ανακοινώσεις. Οψόμεθα λιπόν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.