Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ευρεία σύσκεψη για την τουριστική ανάπτυξη

Ευρεία σύσκεψη για την τουριστική ανάπτυξη

unnamedΕυρεία σύσκεψη για το πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ιδιαίτερη αναφορά στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι με αντικείμενο μια πρώτη αποτίμηση της τουριστικής περιόδου που λήγει, αλλά και τον καθορισμό από τώρα των προτεραιοτήτων για την επόμενη τουριστική περίοδο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των υπολοίπων Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Κωστακόπουλος και ο Γραμματέας Σπύρος Φλώρος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταρακά δήλωσε ότι «ο τουρισμός μπορεί και πρέπει να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της Αιτωλοακαρνανίας για να παραχθεί πλούτος που θα μείνει στον τόπο μας. Ο σχεδιασμός ξεκινά από τώρα για την επόμενη χρονιά για να μην χαθεί κανένας πόρος. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με όλους τους δήμους και παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του κεντρικού κράτους πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την δραστηριότητα αυτή αληθινή ατμομηχανή για την οικονομία μας, σε μια από τις ομορφότερες και ιστορικότερες περιοχές της Ελλάδας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    Ο ΥΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.

  2. Γ.Τ

    Ο Δήμος Αγρινίου πάλι άφαντος; Κι αν οχι άφαντος πάλι μουγκός;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.