Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Η «συναίνεση» ήταν… πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Η «συναίνεση» ήταν… πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Όπως ίσως αρκετοί από εσάς θα αντιληφθήκατε, η πρωινή μας ανάρτηση περί συναίνεσης μεταξύ Μοσχολιού-Σταμάτη αναφορικά με το Συμπαραστάτη του Δημότη κινούταν στη σφαίρα…του πρωταπριλιάτικου αστείου. Βέβαια, ουκ ολίγοι εκ των αναγνωστών μας που επικοινώνησαν μαζί μας πίστεψαν το δημοσίευμα, ελπίζοντας παράλληλα πως αμφότερες οι δημοτικές παρατάξεις αντιλήφθηκαν επιτέλους ότι πρέπει σε καποια θέματα να αλλάξουν τρόπο σκέψης και δράσης αφήνοντας στο παρελθόν τη στείρα αντιπαράθεση. Ευχή δική μας είναι τέτοια πρωταπριλιάτικα ψέματα, να αποτελούν από δω και στο εξής αληθινές ειδήσεις. Το χει ανάγκη ο τόπος μας, το ζητά επίμονα η κοινωνία…

To πρωταπριλιάτικο θέμα είχε ως εξής:

Τα “βρήκαν” Μοσχολιός-Σταμάτης για συμπαραστάτη

Αργά χθες το βράδυ έλαβε τελικώς χώρα η από καιρό φημολογούμενη νέα συνάντηση του δημάρχου Παύλου Μοσχολιού και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρη Σταμάτη. Η συνάντηση, μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες, έγινε για να βρεθεί κοινή συνισταμένη για το πρόσωπο που θα αναλάβει το κρίσιμο πόστο που προβλέπει ο “Καλλικράτης” αυτό του “συμπαραστάτη του δημότη”. Θύμίζουμε ότι οι δύο σχετικές ψηφοφορίες στο Δ.Σ.Αγρινίου ήταν άκαρπες.
Μοσχολιός και Σταμάτης παρά τις εντάσεις των απανωτών συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου κινήθηκαν σε πνεύμα φιλικό και εποικοδομητικό αντιλαμβανόμενοι όπως χαρακτηριστικά είπε εις εξ αυτών ότι “οι πολίτες σε τέτοια θέματα επιζητούν συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων”.
Είναι άγνωστο ακόμη σε ποιον ανήκει η πρωτοβουλία για το δίαυλο επικοινωνίας που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο και οι δύο φέρονταν βαθύτατα προβληματισμένοι από την εικόνα που πέρασε προς τα έξω ότι “κανείς δεν επιθυμούσε συμπαραστάτη στο Αγρίνιο”.
Στο τραπέζι έπεσαν αρκετά ονόματα και οι δυο άνδρες κατέληξαν σε δύο ως βασικά τα οποία και θα προταθούν σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών είναι δικηγόρος (έχει το προβάδισμα για να επιλεγεί αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει σχετικό ασυμβίβαστο) και το δεύτερο πρόσωπο έχει μεγάλη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.