Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Η απονομή στον Ετζενγκέλε

Η απονομή στον Ετζενγκέλε

ed-640x360Η απονομή του βραβείου MVP του αγώνα με την Κέρκυρα στον Γουίλιαμ Ετζενγκέλε έγινε σήμερα από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος Κώστας Γιωτόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μακρής και το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Θόδωρος Σκλαπάνης, ο οποίος απένειμε το βραβείο στον Γάλλο αμυντικό.

Ο Ετζενγκέλε στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι φίλαθλοι με τιμούν με αυτό το βραβείο και για την γενικότερη εκτίμησή τους σε μένα. Από την άλλη είναι ατυχία που δεν συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι παραμένουμε στην πρώτη πεντάδα. Δεν χρειάζεται πανικός, συνεχίζουμε την προσπάθεια κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννενα. Αφιερώνω το βραβείο σε όλους τους συμπαίκτες μου, αφού το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, στο τεχνικό τιμ που δουλεύουμε σκληρά μαζί μας και φυσικά την οικογένειά μου».

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κώστας Γιωτόπουλος δήλωσε: «Ο Γουίλιαμ αξίζει πολλά συγχαρητήρια, όπως συγχαρητήρια αξίζει στο σύνολό της η ομάδα του Παναιτωλικού για τη σκληρή δουλειά, την προσπάθεια όλων. Του προέδρου κ. Κωστούλα και των μελών της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, που έφτασαν την ομάδα τόσο ψηλά. Εμείς οι προπονητές προσπαθούμε από την πλευρά μας για τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών που έχουμε στα χέρια μας, για να μπορεί ο Παναιτωλικός να βρίσκει και ντόπιους ποδοσφαιριστές».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.