Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Η αστυνομία ξεκαθαρίζει την ταυτότητα των νεκρών

Η αστυνομία ξεκαθαρίζει την ταυτότητα των νεκρών

6Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας έρχεται να φωτίσει τις πτυχές και τις ταυτότητες των νεκρών Αλβανών της χθεσινής επιχείρησης. Νεκροί είναι ο Λίκα Έντισον (εκ των δραπετών των Τρικάλων) και ο θείος του Ραμαντάν Λίκα , δραπέτης και αυτός στο παρελθόν από τη Δικαστική Φυλακή Λάρισας, και όχι οΑντμίρ Μουρατάι  όπως αρχικώς διακινήθηκε. Αναφέρει η Αστυνομία:

Βραδινές ώρες χθες (02.07.2013), στην ορεινή περιοχή Κόνισκα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν δύο άτομα που έφεραν βαρύ οπλισμό, να κινούνται πεζή.Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας (Ε.Κ.Α.Μ.) τους προσέγγισαν και τους κάλεσαν να παραδοθούν, πλην όμως αυτοί δεν συμμορφώθηκαν και πυροβόλησαν επανειλημμένα κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των ατόμων.

Όπως διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά, πρόκειται για :

·         τον δραπέτη των Φυλακών Τρικάλων (Επ.) LIKA ή SINANI(Ον.) EDISON ή MIRIτου HASIS ή HASIZ ή SINANIκαι της NAFIE, ο οποίος γεννήθηκε την 04.04.1988 στην Αλβανία και

·         τον (Επ.) LIKA ή SINANI (Ον.) KUJTIMή FLAMURτου RAMAZANή RAMADANκαι της LIEή LIHE, ο οποίος γεννήθηκε το 1974 ή 1975 ή 1977 στην Αλβανία, ο οποίος διώκεται με σωρεία διωκτικών εγγράφων και είναι δραπέτης από τις 25.03.2006 της Δικαστικής Φυλακής Λάρισας.

Στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκε και κατασχέθηκε ο οπλισμός των δύο ατόμων και συγκεκριμένα, δύο (2) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikovμε έξι (6) συνολικά γεμιστήρες με φυσίγγια, δύο (2) πιστόλια και μία (1) χειροβομβίδα.  

Την αστυνομική επιχείρηση που συνεχίζεται συνδράμει και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή με δύο ομάδες Ειδικών Αποστολών.

7

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.