Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Η “Ευρωδιάγνωση” ευχαριστεί τον Παναιτωλικό για τη μακρόχρονη συνεργασία

Η  “Ευρωδιάγνωση” ευχαριστεί τον Παναιτωλικό για τη μακρόχρονη συνεργασία

 

12

Ευχαριστήρια επιστολή στην «ΠΑΕ Παναιτωλικός» για την μακρόχρονη συνεργασία που είχαν στον τομέα Yγείας, κοινοποιείται από το Διαγνωστικό Κέντρο «Ευρωδιάγνωση Αγρινίου Α.Ε.». Έχει ως εξής:

κ. Πρόεδρε

Το πολυδύναμο Διαγνωστικό κέντρο «ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε.» καταξιωμένο από τους πολίτες στον χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με την 25 ετή λειτουργία του τόσο στην πόλη του Αγρινίου, όσο γενικότερα στους νομούς Αιτωλ/νίας, Ευρυτανίας, Λευκάδας και όχι μόνο, λειτουργεί από 5 ετίας σε ιδιόκτητο κτίριο με υπερσύγχρονα μηχανήματα με άρτιο Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό (όλοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ), ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την μακρόχρονη συνεργασία στον τομέα υγείας που είχαν και ειδικά στις Αθλητικές κακώσεις λόγω εξειδίκευσης και καταξιωμένης εμπειρίας.

Εύχεται ολόψυχα στην ομάδα πάντα νίκες και γιατί όχι και τρόπαια.

Ο Παναιτωλικός έφτασε εδώ που είναι με την σοβαρή του ηγεσία, την εργατικότητα και τον θεμιτό ανταγωνισμό.

Γιατί ο θεμιτός ανταγωνισμός είναι πρόοδος, ο αθέμιτος όμως είναι παλαιού και συντηρητικού τύπου που δεν οδηγεί στο καλύτερο, σίγουρα όμως στην υποβάθμιση.

Και πάλι ευχαριστούμε.

ο Διευθύνων Σύμβουλος

Υ.Σ. Η «ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε.» θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα διαγνωστικά λόγω της εμπειρίας της σε περίπτωση που δεν δύναται να το πράξουν άλλοι.

3 4 5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.