Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Η λίστα Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας

Η λίστα Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας

κατάλογοςΜετά από τις σχετικές διεργασίες «κλείδωσε» σήμερα η λίστα Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου .
Την αποτελούν κατά σειρά οι  Γιάννης Κολοβός, Θανάσης Γαλατάς, Βαλάντη Ευπατρίδη, Ηλίας Γεωργαλής ,Παναγιώτα Πολιτοπούλου ,Δημήτρης Καζάκος,Ελένη Σκανδάλου ,Γιώργος Κωλέτσης, Κώστας Κούστας .
Επικεφαλής της λοιπόν είναι ο πρώην πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεπές στέλεχος της Αριστεράς, εκπαιδευτικός, Γιάννης Κολοβός. Ήταν ο πρώτος επιλαχών τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις έδρα καθώς η Λαϊκή Ενότητα εμφανίζεται ενισχυμένη στο Νομό μας.

Ο Γ.Κολοβός
Ο Γ.Κολοβός

Δεύτερος ο επίσης εκπαιδευτικός και μέχρι πρότινος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Γαλατάς  και τρίτη στη λίστα η- υποψήφια τον Ιανουάριο με τον ΣΥΡΙΖΑ-  Βαλάντη Ευπατρίδη.Και  οι τρεις δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο.
Ο Ηλίας Γεωργαλής ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραιτήθηκε από επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών.  Η Γιώτα Πολιτοπούλου είναι από τη Ναύπακτο, ο Δ.Καζάκος από τη Σταμνά Μεσολογγίου, η Ελένη Σκανδάλου από το Αγρίνιο και ο Γιώργος Κωλέτσης από την Αμφιλοχία. Ναυπάκτιος και συμβολικά στην 9η θέση ο περιφερειακός σύμβουλος Κ.Κούστας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης πέρυσι με τον συνδυασμό Χατζηλάμπρου στη Δυτική Ελλάδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.