Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Αμφιλοχίας (video)

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Αμφιλοχίας (video)

Δείτε σε video όλη την τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Αμφιλοχίας


Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Αμφιλοχίας με παρουσία πλήθους πολιτών, εκλεγμένων και μη, αλλά και αισθητή απουσία  συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια των εκλογών του Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής που αναδείχθηκε κατά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την μέχρι τώρα προσφορά του, την άριστη συνεργασία και τον συνεχάρη για την εκλογή του.

Εν συνεχεία, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του τον μητροπολίτη κ.κ. Κοσμά, έκανε την προγραμματική του ομιλία και ακολούθησε η υπογραφή του πρακτικού της ορκωμοσίας από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, τους συμβούλους της δημοτικής κοινότητας, τους συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η αντιπερειάρχης Δυτικής Ελλλάδας κ. Χριστίνα Σταρακά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεώργιος Τσόγκας και Έφη Καρδάρα.

e-maistros.gr

amfiloxia.jpg491 2 3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.